Inlägg från: Dazzle |Visa alla inlägg
  • Dazzle

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Oj! Har glömt att det e exakt tio månader idag!!! Hej! Bor och gifter mig i Bredaryd utanför Värnamo. Festen på Stora Segerstad som är en skola med riktigt fin miljö å bra festsal. Vi har börjat planera dukning å kort iom färgtemafunderingar. Behöver ta tag i att bestämma dukar så jag vet vad jag letar efter för tyg. Vill veta så man kan fynda. :). Har börjat överväga att boka tid för att titta på klänning men hade hoppats på att gå ner mer så då måste jsg vänta men den klänning jag vill ha reas nu. Svårt å veta om man ska satsa å chansa. Om jag faktiskt kommer se det som en sporre lr inte... Dags å boka tid förmodligen... D

  • Dazzle

    Åh Berlan så avis jag blir.. vad mycket kul de måste ha där.... JAg e sugen på stolsöverdrag å ser flera som köpt sina i USA... =(.

    Ja JNT snart bara 9 månader! Kan itne fatta att det är så få månader kvar!! Jag som skulle träna så mycekt innan bröllopet!!! Suck!
    Däremot har jag idag köpt organzapåsar, å trähjärtan från miljögården (som virade rötter på hjärtanstålställning) som jag har tänkt att bryta av det vita med =).

  • Dazzle

    JNT!! Stort grattis. Håller tummarna för en bra graviditet!!!

  • Dazzle

    Igår åkte jag hem mrs ett stort leende på läpparna. Klänningsprovningen i måndags var verkligen sådär. Klänningarna gick inte sy om å de satt alltid dåligt på ngt ställe. Tänkte ändå köpa en där. Tvingas sy om, hoppas det blir bra fastän min första tanke när jag såg de klänningar han hade i min stora storlek var långt från vad jsg sökte. Kände mig förstås ändå vacker å speciell i en klänning för 10 000! Men grymt oroad. Han tyckte jag skulle boka någon mer stans å prova å sagt å gjort fick jag en tid i Jönköping igår. Första klänningen var precis (med lite ändringar) vad jag ville ha! Kände mig som en prinsessa å ville inte prova någon annan men blev övertygad till det men det var ingen som den första. Det blev köp å den fick åka med hem. Känslan att bära min klänning i sin fina påse genom stan igår var så fantastisk! Kunde inte låta bli å prova när jag kom hem igen. Bara älskar den! Är glad jag väntade å glad att jag löst "problemet" som det börjat kännas som. Svårt med stora storlekar, man e van att få nöja sig med tråkiga blyga trista modeller på kläder. Märket heter iaf special day å de hade flera snygga. Kostade dessutom bara 5000, vilket var 3 mindre än budget så nu finns det mer pengar över =). Lyckokramar till er alla

  • Dazzle

    AA120602: vilka fina inbjudningar!! Finurligt med adresseringen å plasten. Tjusigt!! Loving you: när jag fick kravbrev från CSN gick de med på återbetalningsplan. Kolla det!

  • Dazzle

    Mrs S - fy tusan för att välja efternamn... Vi brottas med frågan här hemma... Först tyckte ingen av oss att det spelade roll vilket av två efternamn inom min släkt vi valde, men har vi plötsligt båda två fått var sin favorit... =S.


     


    Satinsilk - välkommen, och vilken vacker klänning!! =).


     


    Idag beställde vi våra inbjudningskort på Calligraphen.se . De har typ fått svara på 15 mail från mig hittills så det är nog skönt att de äntligen får lite pengar för tiden... Jag har varit supernöjd med servicen men e skitnervig för hur korten kommer se ut. Tänker att de plötsligt bytt färgnyans på det papper vi valt, eller att tryckfärgen blir skittrist på... Ahhh... detta e nog det jag nojar mest för.. Längtar, längtar tills de kommer..

  • Dazzle

    lovingyou> Fick först ett korrektur igår från Calligraphen som jag kommenterade och fick nytt idag som jag godkände. Jag tror att kostnaden för denna service var 29 kr. Nu säger de det tar ca en vecka. Så spännande!! Kan knappt koncentrera mig på något annat!!


    Skönt du känner ni kan klara budgeten. Lycka till!!


    Vi har bestämt oss för att boka band, går vi med förlust kan sambon täcka det tills vi sparat en månad till efter bröllopet så det känns ändå bra. Kanske ryms det i pengarna.. svårt veta riktigt än... Drickat är svårt å veta vad det blir för pris.. puh...

  • Dazzle

    Jag tycker det skulle va kul att gå ut till "Oh My God" med The Moniker från förra året =).


    Vi ska dock gå ut till Star Wars. Inte så mycket glatt up beat... men pampigt..

  • Dazzle

    Ja gift blir man... Hoppas jag...

    Idag har jag fått ok från den kvinnliga solisten så nu är vi redo för detta. Musiken i vigeln blir följande:

    At the beginning - Richard Marx & Donna Lewis
    A moment like this - Kelly Clarkson
    Glory of Love - Peter Cetera

    Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Har lite panik över skor. Har letat ett år nu. Har breda skor i storlek 42. Vill dessutom ha guldfärgade skor, lite avbrytande allt sockersött så kanske lite känglika. Har nu kommit på att jag har ett par från förra sommaren som jag behöver göra nya inlägg i som jag skulle kunna färga - om man kan det?? Tror ni man bara kan spraymåla dem? Ska höra med skomakaren i stan - han kunde inte göra skor till mig. Frågade sist, men kunde ordna en kontakt till Stockholm om jag kunde betala 10 000 för det... puh!!

  • Dazzle

    Zinzune. Bra att öva!! Å se skorna som en investering. Jag tycker personligen att finskor e rätt snyggt till rätt jeans sen. Jag e i å beredd å betala men inte 10 000. Kollar varje dag på kingsizeskor.se efter nyheter. L

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!