Inlägg från: Berlan |Visa alla inlägg
  • Berlan

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Vi gifter oss det datumet! Tycker det klingar så fint!

    Vi har bokat kyrka och har diskuterat med en restaurang som festlokal. Vi ska träffas om någon vecka och se hur det känns :) Utöver det har vi valt tärna och bestman, samt utsett toastmaster och toast madame. Annars är det mest en mängd googlande av inspirationsbilder som har skett.

     

  • Berlan

    Ja, vi blev jätteglada när de tackade ja. Det var lite nervöst medan de funderade på saken i någon dag ;)

    Det är ju lite klurigt med språkbarriären, hoppas ni hittar några som passar till slut!

  • Berlan
    sofi 88 skrev 2011-08-24 21:20:55 följande:
    Haha, jag har sett ett par tre stycken i 2012 tråden, är du med från jönköping? Vi ska vigas i Sandseryd och ha festen i hovslätts hembygdsgård. Maten ska vi i familjen/släkten hjälpas åt att laga. Resten har vi väl inte riktigt kommit någon vart med :) Själva då? Alla ovanstående frågor?
    Åh vad roligt att ni ska vigas där! Min kille bor i Hovslätt och vi åker ofta förbi Sandseryds kyrka, den är så otroligt vacker! Har alltid tänkt att det vore ett perfekt ställe att gifta sig på om man skulle gifta sig i Jönköping :) 
  • Berlan

    Vi åker till USA nu i tre veckor och planerar att införskaffa kläder till mig och blivande samt kolla på ringar, det ska bli så himla roligt att prova klänningar! Är redan helt pirrig. Hoppas verkligen att jag hittar min drömklänning :)

  • Berlan

    Vi köpte våra vigselringar här i USA igår och de är helt underbara! Kan inte förstå hur jag ska kunna låta bli att ha på mig den i nio månader!

  • Berlan

    Nu händer det mycket för oss, har köpt min drömklänning idag! Får hämta den redan på tisdag eller onsdag förhoppningsvis!

  • Berlan

    Här är min vigselring. Eftersom den inte passar ihop med min förlovningsring över huvud taget kommer jag bara att bära denna när vi gifter oss. Min killes vigselring är också den i vitt guld med 10 stycken princesslipade diamanter på rad.



  • Berlan

    Jag har hela tiden gått och tänkt att "snart är det bara nio månader kvar", men så räknade jag efter och det är ju snart bara åtta månader tills vi alla gifter oss! Det har inte riktigt sjunkit in ännu att vi faktiskt ska gifta oss för min del, och ibland blir jag helt förvånad när jag tänker på att jag faktiskt äger en brudklänning som hänger i garderoben! Hur känner ni, har ni fattat vad det är som på gång ännu? :)

  • Berlan

    Våra inbjudningskort har tydligen kommit nu, min kille har fått en avi om att han kan hämta ut paketet fr.o.m. idag. Jag är så otroligt nyfiken och ganska nervös också. Tänk om de har skrivit fel eller om pappret är tunt eller något. Håller tummarna för att de blir så bra som jag hoppas!

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!