• MySweetShadow

    Mörklila som temafärg - fler än vi?

    Apropå lila skor så hittade jag precis jättefina mörklila/lila skor på Ebay.se. Kika där om ni inte redan gjort det! Billiga o fina är dom oxå :) Jag sökte på Purple satin heels...

  • MySweetShadow
    weddingdreams skrev 2011-08-30 12:48:17 följande:

     


    Här kommer lite av mitt... Vita änglar ska ligga på bordet... sedan inbjudan.. Den ska vara i ett cellufankuvert också.. festprogram... Vigselprogram finns inte här men ska ha samma färg som inbjudan... servetten är helt ihop tryckt efter att legat i en kartong så den kommer vara finar... en servettring.. presentask som ska ligga på servetten.. på aksen ska även stå gästens namn med silver... Det lila tyget runt om ska vara stolsöverdragsband... Lilla tavlan är bordsnr som ska stå på kortsidan av borden... blomman ha samma färg så aksen.. alla band har samma färg... Gillar "rödatrådar" känns som man tänkt då...;)


    Vad fina saker du har pysslat ihop! :) Jag är oxå ett stort fan av "röda" trådar! När är de ni ska gifta er?
  • MySweetShadow
    Sansim skrev 2012-01-23 20:33:55 följande:
    Är det någon som har tips på lila, fina och billiga löpare till dukningen?

    Mvh Sansim
    Kolla på ebay.se... Hittade där igår... Sök på purple table runner, finns massa fint o billigt. Spec. om du kan tänka dej o ha organza. 20st löpare (275cm långa) för ca 170kr. sjukt billigt! Skrattande
  • MySweetShadow

    Jag funderar på dehär med blommor... Hur gör ni? Har ni hittat några fina mörklila blommor? Har sett jättefina mörklila liljor i en blomsteraffär här i närheten, men vet inte alls om dom finns att få tag på när de är dags (14/7).

    Så... Tips på fina mörklila blommor? Har vit klänning så de vore ju kul med något i "våran färg" i buketten...

  • MySweetShadow
    lepaus skrev 2012-01-29 20:19:42 följande:
    Det finns ju mörklila prärieklocka, här är en bukett med ”Ocean song”, Mörklila Prärieklocka och Vit Freesia brudiumea.wordpress.com/2011/08/17/brudbukett.... Finns väl även lila Freesia, men jag tror att den kanske är ljuslila också? Finns även en lila ros som heter "Blue Curiosa" fast den är inte jättemörk men mörkare än ”Ocean song” tror jag. Hortensia finns väl också i lila? 

    Kanske fråga en florist vad som finns och vad som är tillgängligt runt er bröllopsdag. 
    Vilka fina blommor!! Gillade hela buketten! Ja... Usch vad klyven jag känner mej, haha! Skäms
Svar på tråden Mörklila som temafärg - fler än vi?