• Pingst­brud
    Äldre 20 Sep 12:00
    6261 visningar
    23 svar
    23
    6261

    Några fler som gifter sig den 26/5 2012?

    här är ännu en Pingstbrud. Det är bara mina föräldrar som vet än så länge. Ville ha med mig mamma när jag köpte brudklänningen. Kyrkan är bokad, festlokal bokad, brudklänning köpt men den riktiga planeringen har inte riktigt börjat ännu.

  • Pingst­brud
    Äldre 18 Oct 11:57
    #9

    Vi håller just nu på med budgeten och menyn. Vi kommer att använda catering för huvudrätt men förrätten och tårtan ska vi själva, familj och kompisar göra. Till kaffet kommer vi att servera svärmors goda hallongrottor tex, vår kompis gör en jättegod tårta som vi ska ha ist för "riktig" bröllopstårta. Vi funderar på att servera västerbottensostpaj till förrätt. Både därför att jag äääälskar västerbottensost men också för att min sambo kommer från Västerbotten. :)
    Ska göra en testpaj idag för att kolla hur många bitar man får ut och hur den smakar kall. Blir omständligt att ha en varm förrätt, men enligt insatta källor ska den funka även kall. Tänkte testa servera med kräftstjärtar och pepparrotscreme.
    Gillar det rustika i att servera hemlagade saker. Sådant som vi själva gillar och sånt som är lagat med kärlek av personer vi tycker om.

Svar på tråden Några fler som gifter sig den 26/5 2012?