Inlägg från: MrsCoverdale |Visa alla inlägg
  • MrsCoverdale

    Placeringskort - idébomba här och visa bilder!

    Jag har gjort tags. Det är lite taskig kvalla för det här är design-utkastet från datorn, inte de utskrivna exemplaren. De är också nu ihopknutna med ett fint band med en liten berlock som dinglar framför.
    Det ska alltså föreställa placeringskort och ett bokmärke (våran "favor"). På varje bokmärke står det olika och personanpassade citat vilket vi tyckte var lite roligt. Vill man kan man ju skriva fina kärlekscitat på varje, vilket vi har på vissa till gamla farmor och så.. men sen körde vi på roliga citat från filmer, böcker och musik som vi som par har gemensamt. Det var lite tidskrävande att finna passande citat till var och en av gästerna men jag tyckte att det var värt det...jag började också i god tid :)

    Vi hoppas det blir uppskattat och kan användas lite som en "conversation-starter" också.. Kanske lite sådär "vad fick du? Kolla vad jag fick!" men jag vet inte..  


  • MrsCoverdale

    Nu såhär i efterhand kan jag säga att bokmärkena/placeringkorten blev en riktig hit och en snackis!
    Det var således värt jobbet.


  • MrsCoverdale
    Noli skrev 2013-06-03 10:35:04 följande:
    Vilken rolig och genomtänkt idé! Jag blir inspirerad att göra något liknande själv då vi delar ett stort filmintresse. Har ni laminerat själva? Framgick det tydligt någonstans att de var tänkta att följa med hem eller förstod gästerna det ändå?
    Jag laminerade själv. Jag råder dock till att inte göra så komplicerad form på dem.. en rektangel med avklippta hörn hade jag nöjt mig med nu såhär i efterhand.. Klippandet hörde väl inte till den roligaste av aktiviteter. 
    Vi hittade endast ett fåtal kvarglömda varav några har efterfrågats nu, så jag är glad att vi tog hand om dem =)
Svar på tråden Placeringskort - idébomba här och visa bilder!