• Ziroz

    Bestämt datum för bröllopp och försöker att bli gravid

    Hej.

    Vi har precis bestämt datum för bröllopp och vi försöker även att skaffa barn och har försökt i 4 månader men utan resultat. Nu börjar jag bli lite orolig för hur det kommer att funka att ha en nyfödd alternativt vara höggravid under bröllopet. Finns det någon annan i samma sita eller som varit i den sitsen tidigare?

    Om vi skulle lyckas bli gravida inom det nämaste och ha en bäbis på några månader under bröllopet känns som att det skulle funka bra med hjälp från släkt och vänner. Men ja om man har BF runt bröllops datumet så känns inte det optimalt, hade ni då valt att inte försöka den månaden så att BF skulle sammanfalla med bröllopet? Hur har ni gjort med brudklänning om ni varit gravida? Svårt att beställa om man inte vet hur stor man kommer att bli.. 

    Lite frågor som stuttsar runt i huvudet på mig just nu, hoppas att det finns någon där ute att bolla dessa frågor med :) 

    Kram 

  • Svar på tråden Bestämt datum för bröllopp och försöker att bli gravid
  • Ziroz

    Jag glömde ju skriva att vi räknar med att gifta oss i juli nästa år.

    Det känns inte som att alternativet att strunta i att föröska fram till bröllopet finns då jag har svårt att hitta ett prevemtivmedel som fungerar plus att vi båda är inställda på att försöka få en liten och längtar efter den stunden. 

    Rosi när nästa planerar ni att gifta er?  Hur har du tänkt göra med klänning?

  • Ziroz
    Gopplan skrev 2011-07-25 12:22:29 följande:
    Det jag menade var inte att inte försöka alls utan att juste exakt nio månader innan bröllopet ta det lugnt just då. Men har ni bestämt er så kör på. Ni kan ju alltid ändra datumet också om det är så.
    Okej ja det var så jag funderade på om man ska göra för att inte riskera att vara precis höggravid i juli.
Svar på tråden Bestämt datum för bröllopp och försöker att bli gravid