Inlägg från: Midsommarbruden |Visa alla inlägg
  • Midsommarbruden

    Midsommarafton 22:e juni 2012, nån mer? :D

    Jag ska också gifta mig den 22/6 2012!


    Ringde faktiskt och bokade prästen igår. Vi ska ha ett överraskningsbröllop när hela släkten ändå är samlad. Men hur vi ska lägga upp det hela vet jag faktiskt inte än.


    Hur ska ni göra med dukningen? Färg? Tema?


    Vi kommer att gifta oss på våran trädgård och festen kommer bli i partytält.

  • Midsommarbruden

    Det är jätte svårt att inte berätta för nån   Men brorsan och hans fru har fått veta, för jag ska låna hennes klänning och sen har jag skvallrat för en vän som är duktig på bröllop och planering.

    Det som är det svåraste med det här är hur man ska lägga upp dagen. Ska man ta det direkt när gästerna kommer? Eller ska man ta det efter midsommarbuffén och smita iväg för att göra sig i ordning. Men då kanske alla  fattar att det är nåt på gång eftersom man har dukat lite extra fint.
    Nej det får nog bli direkt när alla kommer men  hur hindrar man dom från att gå in i partytältet? Vill ju inte att de ska se nåt innan. Och sen är ju problemet med de där personerna som alltid kommer lite för sent. Får väl sätta en annan tid för dom annars 

    Det där med dukning och tema är inte så lätt för en som är så velig som mig. Älskar ju silver, rosa och lila så kanske får bli nåt åt det hållet. Men lime är ju också väldigt fint faktiskt. Så mycket val det fins

    Grillad vildsvin är ju så gott!!!

  • Midsommarbruden
    RedHead skrev 2011-08-27 22:57:53 följande:

     


     


     


    Visst är det svårt att inte säga det till någon! De enda som vet det är min lillasyster och min barndomsbästis, samt gubben barndomsvän.


    Annars är vi med knäpptysta om det. Kliar i fingrarna men samtidigt vill man inte avslöja något då (både min och gubbens släkter gillar att "Skicka-vidare"...)


    Ha partytältet stängt tills alla kommit. Bjud hellre då på några snittar och lite sprit till de som vill ha. Sen överraskar ni dom med att gå in i partytältet.


     


    Skulle cokså haft partytält på tomten, men sen kom jag på... Vart ska alla parkera? xD


     


    Vart bor du förresten?


    Ja det är också ett litet problem. Var ska alla parkera?? Men vi har en liten äng ovanför våran tomt och sen finns det en skola nedanför så de får väl ställa sig där.

    Jag bor utanför Nässjö.

    Har ni bestämt vilka ringar ni ska ha? Ska ni ha en eller två??
    Våra förlovningsringar är hälften vitt guld och hälften gult guld så det får nog bli nån liknande fast med stenar i. Hur mycket räknar ni med att lägga på ringarna??
  • Midsommarbruden
    Louise22 skrev 2011-08-31 22:33:06 följande:
    Vad ska ni ha för färg/färger på erat bröllop? Själv blir det blått, vitt och kanske silver vi får se men blått och vitt blir det iaf, båda älskar blåa rosor så min bukett kommer att vara i det iaf hehe :)
    Jag har inte riktigt bestämt mig för färgerna än, men jag älskar silver, vitt, lila och rosa så det blir nåt åt det hållet.
Svar på tråden Midsommarafton 22:e juni 2012, nån mer? :D