Inlägg från: GeneralElectric |Visa alla inlägg
  • GeneralElectric

    Fotoalbum? Tipsa om leverantörer!

    Nu har vi hundratals filer med finfina fotografier från vårt bröllop, och klurar på vad vi ska göra av dem.
    Vi kommer troligen att sprida bilderna genom annonser i olika medier (lokaltidningarna i Stockholm tar in bilder gratis!), ett bildspel och såklart tackkort till gäster och alla som hjälpt oss – samt utvalda bilder i ram till tärnor och marskalkar.
    Men sedan vill vi såklart ha fina album också! Ett rejält till oss själva, och så ett mindre i några exemplar till våra familjer. Eller något i den stilen.
    Har just börjat kolla in fotoalbum-djungeln, och skulle behöva ha BT:s hjälp för att hitta rätt. Jag hittar inte några bra och aktuella trådar i ämnet – så tipsa gärna om hur ni gör och vad ni har hittat!
    Vi är ute efter a) fotolab att ta fram kvalitetsprintar på och b) albumlösningar. Det kan vara butiker som säljer klassiska album att klistra in bilder i, eller nättjänster för online-redigering.
    Särskilt intressant vore det att höra ifrån er som redan beställt album. Blev ni nöjda eller besvikna när ni fick resultatet i er hand? Det är ju inte så enkelt att bedöma kvaliteten utan att hålla i och känna på papper och bindning...

  • Svar på tråden Fotoalbum? Tipsa om leverantörer!
  • GeneralElectric

    Jag börjar med den lilla research jag själv gjort än...

    Fotoalbum i kvalitetsbutiker
    Ljunggrens papper i Gamla stan
    Ordning och reda

    Fotolab
    Crimson
    OdenLab

    Nättjänster

    PhotoJunction (bilderna kan redigeras över ett uppslag)
    PhotoBox (aftonbladetwebshop.photobox.se/register)
    ExtraFilm

  • GeneralElectric

    Ska kolla in PhotoBox och JapanPhoto, tack för tipsen!

    Magic Bride, skicka gärna din version. Jag tittar f n här (ICA Foto i samarbete med PhotoBox, som jag hittade eftersom någon tipsade om ICA Foto i annan tråd):
    www.icafoto.se/butik/fotobocker/fotobok_lyx
    Är det vad du valt?

  • GeneralElectric

    Tack för fler bra tips!
    PhotoBox verkar ha mycket att välja på och bra priser, men det finns inte många trådar om dem här. Vore tacksam för feedback från er som använt tjänsten. Känns dumt att inte kunna känna på produkten i förväg...

Svar på tråden Fotoalbum? Tipsa om leverantörer!