• Hipo1

    Öviksbrudar 2012

    Jag fyller ju dessutom jämnt så då borde väl alla vilja ge mig mycket presenter hehe Flört Ska nog gå på ditt tips millan och önska pengar då.
    Har inte hört om det du skriver utan är också inne på liljas linje.

  • Hipo1

    Millan: Vi funderar på häggströms. Varken dressman el brothers här i stan kan fixa fram kavaj sm räcker över axlarna på min blivande. Men annars hade brothers fina tycker jag.

  • Hipo1

    dinfrida: vi har inte ens gjort en budget haha. Vi har köpt på oss lite saker eftersom, men både jag och min blivande man har samma åsikt och vill inte lägga en MASSA pengar bara på en dag, men vill såklart ändå få en dag att minnas och en fest med nära och kära. vi kommer att hålla till i billstagården. kostar 500-1000 kr att hyra för en hel helg, beroende på hur många man är. lite konstigt, men så sa han då jag ringde och bokade. sen mat blir förrätt (mamma lovat att göra och betala), buffé (vi har köpt på oss fläskfilé då det nyss var bra pris), min klänning köpte jag via blocket(ny) för 1000 kr, klänningar till näbbarna på rea (har för mig att jag betalade 125 kr för båda), löpare, vaser och ljuslyktor billigt på ikea. sen är det nog som millan skriver att ring och alkohol som kommer att dra iväg kostnaderna. Vi har valt att bara bjuda våra allra närmaste, ca 30 st.

  • Hipo1

    har ni andra förresten skickat inbjudningarna? (kommer inte ihåg om ni sagt det, ursäkta mitt dåliga minne) Vi har inte gjort det, men tänkte göra det snart. kom på idag att det vore lite kul att få iväg de till alla hjärtans dag...

  • Hipo1

    wiii.. nu är våra inbjudningar på väg.. har gjort klart de idag...

  • Hipo1

    hade lite krångel innan jag fick till det på datorn. hade gjort ritat ett monogram som jag scannade in och hade som bakgrund till texten. sen skrev jag ut på vita papper, klistrade på ett färgat papper och klistrade sen in det i en "bok" jag gjort av tapet. skar snitt i kanten så jag kunde trä i ett band och sen knyta på framsidan. själva korten tog en dag att göra, men med datakrånglet blev det nog nästan två heldagar.


    flera som svarat redan att de kommer och tycker det ska bli jättekul.

  • Hipo1

    Det var 15 kort som skule göras. vi bjuder bara våra allra närmsta. blir 35-40 st om alla kommer.

  • Hipo1

    satt och läste lite tidigare inlägg. såg att det var frågat vad man skrev i inbjudningskorten. Kanske är ointressant nu, men så här skrev vi:


    Tidigt ute är vi nu,


    för i sommar blir vi herr och fru.


    Det är för oss en ära


    om alla våra nära


    vill komma som gäst


    till vår bröllopsfest.


    Vi bjuder på mat och dryck till de,


    men sen vill vi vänligt få be


    att ni med er lite småslantar har


    då vi senare under kvällen öppnar vår bar.


     


    Vi gifter oss i Själevads kyrka!


    Datum och tid.


    Bröllopsfest för alla vuxna hålls sedan i xx


    Klädkod: kavaj.


    Hjärtligt välkomna!


    /Våra namn


    o.s.a senast 31a maj.


    namn och telefonnr till oss


     


    För mer information kontakta vår toastmaster el toastmadame:


    Deras namn och nr.


     


    Har suttit och skrivit ner vad vi köpt och hur mycket det kostat hittills. Kom upp till ca 2000. Då har jag min klänning, näbbarnas klänningar, diadem till näbbarna, såpbubblor och korg till det, vaser, ljuslyktor, värmeljushållare, värmeljus, servetter, löpare till borden, handdukar till toaletterna i festlokalen, ramar att skriva i till buffébordet, 4 uppläggningsfat (som jag inte riktigt vet vad vi ska ha på än, men de var billiga och passade perfekt till vårt färgtema hihi). Ikea är bra :)


    I de 2000 har jag inte räknat med kostnaden för inbjudningarna. använde ju överbliven tapet, fick skriva ut texten hos min pappa (hade gjort ett monogram som jag scannade in och satte som vattenstämpel bakom texten), fick även vita kuvert av pappa. så det jag köpte var färgade papper, en hjärtformad stans, band att knyta runt korten och en grön (vårt färgtema) penna att skriva på kuverten med. å så porto då. uppskattar att totala kostnaden för det blev ca 300, varav stans och penna gick på ca 100 och de har jag ju kvar. så 150 kr för inbjudningskorten var väl inte så himla farligt? 13 kort nu plus 3 stora som vi gav våra föräldrar till jul.

  • Hipo1

    alfonso: vi bokade billstagården. kostar 500-1000 kr för en helg, beroende på hur många man är. för 30 st skulle det gå på 500.

Svar på tråden Öviksbrudar 2012