Inlägg från: Millan1984 |Visa alla inlägg
  • Millan1984

    Öviksbrudar 2012

    Hipo1 skrev 2012-07-03 15:24:16 följande:
    Jag var och beställde blommor idag. skönt att bocka av det. ikväll ska vi träffa toastparet och planera. tycker bara det dyker upp mer och mer saker, fast jag tyckte jag var klar för länge sen haha.

    vad ska du ha för bukett??


     


     

  • Millan1984
    AnnLi skrev 2012-07-03 18:49:28 följande:

    Jag fick alla bilder från fotografen idag! Så himla roligt :D


    Vad kul, vem var det som fotade er??


     


    39 dagar kvar för vår del. Nästa vecka fixar vi festhäftet och om någon vecka ska vigselprogrammet skrivas ut, vi vet dock ännu inte vem vi får om kantor. Nästa helg hade jag tänkt åka hem så syrran kan göra provuppsättningen och sen sätta mig ner med mamma och fixa med lite pysselsaker.

  • Millan1984
    AnnLi skrev 2012-07-03 18:56:52 följande:
    Pernilla Larsson, kan absolut rekommendera henne! Fick en skiva med nästan 300 jättehärliga bilder på, blir svårt att välja ut några favoriter :)
    hemsida?? Hade ni presentöppning under festen eller tog ni det dagen efter?? Vi ska ha dagen efter, när alla de närmaste är med...
  • Millan1984
    AnnLi skrev 2012-07-03 19:12:22 följande:

    pernillalarsson.se


     


    Vi hade inte räknat med att få en massa presenter, så vi hade inte planerat det alls... Men det fick vi och en kompis ställde iordning ett presentbord! Jag visste inte hur man borde göra, men det var några som bad att vi skulle öppna de under kvällen (bland annat en femåring som kom och sa "men NÄR ska ni öppna presenterna?!" och var så söt så man kunde ju inte säga nej) så det blev att vi öppnade dem under festen. Men vi hade bara 30 gäster så det tog ju inte jättelång tid.


    Haha, inte lätt att se presenter stå orörda för en femåring :p ska kolla in sidan...
  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-07-03 22:39:14 följande:

    AnnLi: låter lovande. vi ska också ha pernilla :)


     


    Millan: blir en bukett med tre vita rosor och tre vita germini på ett stort grönt blad med lite gröna "spröt", vitt sidenband med ett smalare grönt organza över (mitt på det vita) och några "diamant"nålar. En sån bukett man håller lite över armen. Försöker lägga in bild på buketten vi utgått från (som jag fick av mamma då jag fyllde 30. blommorna har dock stått och börjat sett sina bästa dagar då jag tog fotot).


    Tog det lång tid för dig att hitta den rätta buketten?? Jag bestämde mig i våras, var förbi floristen ganska snart efter det så nu går man och längtar efter att få se hur blomman blir (även fast jag bad om en exakt kopia av fotot)
  • Millan1984
    hjgs: Stort grattis.Vad underbart det låter. det är bara 38 dagar kvar för min del och jag längtar som en tok, men är samtidigt sjukt nervös. Har en masa grejjor kvar och hoppas att det löser sig så snart som möjligt...
  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-07-05 15:23:13 följande:
    millan: jag hade först tänkt ha tre vita kallor med bara lite gröna spröt och ett band runt. kollade runt på priser. värst var de i oscargallerian som skulle 350 kr för att binda ihop det. kände då att i så fall kan jag köpa blommorna och knyta ihop själv. sen då jag fick den där buketten av mamma då jag fyllde år så slog tanken mig att kanske det skulle kunna funka. var in på nydahls häromdagen och fick jättetrevligt bemötande. tjejen där tog fram blommor (de hade bara rosa germinis hemma) och visade hur det kunde bli, provade med olika band osv. kände mig supernöjd då jag gick därifrån. ca 500 för min bukett plus corsage.
    Hur länge stod ni utanför kyrkan och minglade innan gästerna började bege sig till kyrkan?? svårt att bedöma tiden efter vigseln tycker jag...
  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-07-06 21:55:06 följande:
    va det mig du syftade på?
    haha, ja det var ju till dig :p tur du märkte :p
  • Millan1984
    lilja skrev 2012-07-07 10:26:10 följande:
    Idag är det två veckor kvar till stora dagen. Känns så konstigt!!
    Har nu äntligen gått på semester, så nu kan jag börja koncentrera mig på det sista. Ska åka förbi stan en snabbis idag och hämta ut våra förlovningsringar som de har rodinerat om + att jag ska köpa en canvastavla på Classes som jag tänkte göra bordspalceringen på. Blir inget märkvärdigt, bara rita upp borden och så kanske pynta med ngr röda hjärtan.
    Måste lämna in beställningen till systemet på måndag.
    Har inte träffat fotografen än, måste göra det snart och bestämma vart vi ska fota oss. Vill inte åka alltför långt bort, då vi fotar oss efter vigseln. Blir nog till att börja med (om vädret tillåter) utanför kyrkan med barnen och sen åker vi in till stan där jag gärna har havet i bakgrunden eller någon kargare bakgrund, typ en stenvägg eller graffitivägg.
    * 21 juli 2012 *

    ´var det fredrik ni skulle ha?? du får mer än gärna berätta sen efter bröllopet hur ni fotades. Vi fotas både före och efter. Efter blir ju kring kyrkan, men vi kommer ha limo i en timme och fotas en stund så vi vill också hålla oss i närheten kring stan, och gärna med utsikt mot vattnet eller någon cool bakgrund. Så tips mottages gärna


     


    Nästa helg kommer jag hem så då ska jag gå in på systemet och beställa. Vi fick tidigare veta att min morbror ville ge oss whiskeyn i present, det tyckte vi var snällt, hade trott att vi skulle få 5 st (som vi tyckte var väldigt många), nu visar det sig att han ska ge oss 24 ST whiskeyflaskor som vi får välja själva. Karln är ju inte riktigt klok . Men skönt att vi slipper tänka på whiskeyn iaf


     


     

  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-07-07 19:21:24 följande:
    vi hade fredrik tyckte han va kanon men vädret satte käppar i hjulen.
    hur blev det med betalningen? betalade man allt efteråt eller delade man upp det, som förskottsbetalning??
Svar på tråden Öviksbrudar 2012