• teah

    Öviksbrudar 2012

    Vi ska inte ha. Har varit på flera bröllop där de inte haft vare sig näbbar, tärnor eller marshalk och det har gått alldeles utmärkt :) Jag kommer att fråga någon nära att hålla buketten under vigselakten, men i övrigt inget brudfölje. Vi tycker inte att det ser konstigt ut. Att ha bara för att ha skulle kännas konstigt tycker jag.

  • teah

    Härligt :) Vi har haft kontakt med varvsberget i veckan och fått prisförslag....kommer att gå på ca 450/kuvert.... Lite tillkommer för dryck och sedan funderar vi på att skriva i inbjudan att till middagen finns möjlighet att själva köpa vin.... ska ringa ytterligare några ställen till veckan, då vi inte hört nåt via mail under 2 veckors tid. Kul att det rör på sig :)

  • teah

    Vi kommer att ha runt 90-95 inbjudna. Har fått höra att våra föräldrar vill hjälpa till lite ekonomiskt så det var en mycket glädjande nyhet :)

  • teah

    Jag har köpt klänningen :D Kändes lite tidigt med då sambon kom med och kollade övertalade han mig att köpa den....annars skulle jag ångra mig, för inget skulle kännas lika bra som den. Han känner mig såå väl ;)

    Imorrn ska vi till vecke för att kolla lokal och höra oss för med menyer och få en offert. de ville/kunde inte ge en på telefon. För tillfället verkar det stå mellan dem och varvsberget. Hade det varit färre inbjudna hade strutsfarmen varit självskrivet. Var där på ett firande med sambons jobb och det var helt fantastiskt! Sååå bra mat, supermysigt och jättecharmig personal. Men...som sagt lite litet....

  • teah

    En tanke, är det ok att servera alkohol i en skolbyggnad? Även om det inte är "skoldag" eller så....? Bara nåt som slog mig :)

    Vi har inte någon exakt budget men räknar ungefär 80 000 kanske? Inväntar offert från veckefjärden, så kan vi bli lite mer säkra på budget. Vi har bestämt att det blir alkoholfritt, inte pga priser eller så, utan för att det är vår önskan och vårt bröllop :) Kommer skriva det i inbjudan också. Duger det inte behöver man väl inte tacka ja...
    Dyrast blir själva middagen....därefter troligtvis ringar. Mycket bra att vi väljer att gifta oss när guldet är rekorddrygt, eller hur tjejer? hahaha

    Resan är inte heller inräknad. Vi gör nog av med alla våra besparingar under nästa år med resan inräknad....så vi kommer att önska oss bidrag till resan tror vi....eller ha en kuvertavgift på typ 200 kanske....Men kuvertavgift verkar vara en känslig fråga....konstigt nog är det mer ok att önska sig bidrag...lite knepigt men men.

    Vad funderar ni på för ringar? Själv har jag nog bara kommit så långt att jag inte vill ha en ring med sten som "står upp"

    Tycker att schalins "stjärnfall libra" är fin.... http://www.schalins.se/eng/show_serie.asp?serieID=17

    eller "tropic samoa" http://www.schalins.se/sv/show_serie.asp?serieID=2

    har dock ingen koll på priser eller om det blir för brett för mitt finger.

  • teah
    Millan1984 skrev 2011-08-09 22:56:01 följande:

     


    Japp, man får servera alkohol där, min mamma och många fler har haft stora födelsedagsfester där. Sen är skolan stängd då det är sommarlov. Den ring jag vill ha kostar 3.000 kr MINDRE än för ett år sen då jag såg den Den ring jag vill ha finns i mitt galleri. Förlovningsringen likaså (alliansring från Schalins)


    Så bra :) Vilket otroligt bra pris för lokal! Kan vara värt att ha i åtanke vid något annat tillfälle! Roligt att ringen blivit billigare! Det behöver alltså inte betyda att ringpriser skjuter i höjden.. :)
  • teah

    man måste inte ha dikter. De vigslar jag varit på har det varit två psalmer och 1-2 solosånger/solomusikstycken. På ett var deet endast en solosång och en dikt...

  • teah

    Det händer inte så mycket här :) Inväntar fortfarande offert från vecke, sedan ska beslutet tas. Vi ligger lite lågt med det mesta just nu :P

  • teah

    Planen är att köpa, då han känner att snygg kostym är något han behöver förnya i garderoben. Två flugor i en smäll liksom :P

  • teah

    teah - 19/5 Själevads kyrka 15.00
    hgjs- 30/6 Själevads kyrka kl.15.00
    lilja - 21/7 Själevads kyrka kl.14.00
    Millan1984 - 11/8 Arnäs kyrka kl 14.00

  • teah

    vi har valt tema och bokat festlokal. lite hemligt än så länge....får nog vara det tills inbjudan skickats ut :P
    Var och kikade på ringar förra veckan och det börjar klarna sakta men säkert.....så jo, det rullar framåt i sakta mak :)

  • teah

    hahaha slog mig precis att jag ju skrivit om temat nånstans på BT redan...oh well :)

Svar på tråden Öviksbrudar 2012