Inlägg från: Millan1984 |Visa alla inlägg
  • Millan1984

    Öviksbrudar 2012

    Hipo1 skrev 2012-05-21 20:13:14 följande:
    vad ska alla ha för in- och utgångsmusik? vals? jag letar febrilt efter nån som kan spela fiol. vill gå ut till underbart
    In ska vi ha F Mendelssohn och ut tänkte vi ha "Brudmarsch från Kållered", Till vilken låt vi ska dansa till har vi inte bestämt ännu. Jag känner en som spelar fiol, men vet inte om hon brukar spela på bröllop...
  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-05-21 22:44:48 följande:
    Du får gärna fråga henne om hon har lust att spela den i kyrkan och vad hon vill ha för det i så fall!
    Skriv lite info till mig på PM, så ska jag fråga...det är ju aldrig fel att höra sig för iaf :p
  • Millan1984
    lilja skrev 2012-05-22 21:15:49 följande:
    Jag är så gott som klar med festprogrammet, med det som jag ska göra. Kommer lämna det vidare till min syster som får göra det sista, som vi inte ska se förns den dagen. Blir allt som allt 4 A4 som blir vikt på längden.

    Som ingångsmarsch har vi tänkt att ha The Throne Room från Star Wars på orgel. Fantastiskt pampigt! Måste bara hitta noter, ut blir det "Oh my God" med The Moniker. :))

    Vi tänker skoja till bröllopsvalsen lite, så vi kör en vanlig tryckare som får övergå i något popigare och en hemmagjord dans...
    * 21 juli 2012 *
    Ska hon lägga till ngt hemligt i festhäftet :p?? Vi kommer ha 6 sidor som vi viker långsmalt, Har ni övat mycket ??
  • Millan1984
    lilja skrev 2012-05-22 21:36:05 följande:
    Jajemän! Blir säkert en del kort på oss..

    Vi har inte övat nått! *panik* Måste ta tag i det där :P Tänkte bli lite inspirerad av youtube, finns en hel del där.
    * 21 juli 2012 *
    Vi kommer sköta innehållet, men få hjälp med att skriva ut så det blir korrekt. Försöker göra så mycket som möjligt själv, vill inte ge dem allt för mycket så dom tycker att det blir jobbigt (bara nått jag fått för mig hehe).
  • Millan1984
    lovemealways: Låter som en kanondag , hur långt innan träffade ni prästen?? Blev det mycket tårar i kyrkan?? Jag kommer säkert fulgråta haha...Ska be mamma o pappa spara tidningen
  • Millan1984
    lovemealways skrev 2012-05-22 22:05:50 följande:
    en vecka innan. Det var hon som ringde upp och stämde träff. Det blev en del tårar under solosångerna, men jag hade nog trott på ännu mer. Hade förberett mig mentalt lääänge innan och lyssnat på låtarna och försökt föreställa mig. Däremot på "genrepet" där en vecka innan kom tårarna när vi skulle avge våra löften....tror mitt fulgråtande kom av sig lite för det brast för min man. Han trodde inte alls att han skulle gråta, kanske bara om han tittade på mig och jag storbölade....men det blev tvärtom. Vi hann bara fram till altaret så brast det för honom :)
    Nät gjorde ni klart vigselprogrammet och festhäftet?? Hade ni många som var i kyrkan för att kika (som inte var bjudna)? Så gör vi nu, lyssnar på låtarna för att mentalt ställa in oss, men försöker att inte lyssna allt för ofta heller :p Är det konstigt att skriva "min man" ??
  • Millan1984
    lovemealways skrev 2012-05-23 06:56:06 följande:
    millan: Festhäftet gjorde våra värdar helt och hållet så jag har ingen aning-...vi hade skrivit om gästerna och hade en lite meny på ett lösblad som värdarna la in i häftet vid dukningen. Vigselhäftet hade vi gjort en kladd på innan vi träffade prästen. Sedan hade hon lite tips och kommentarer och vi gjorde några ändringar. Så, vi kopierade inte upp det slugiltiga förrän några dagar innan. Det var väl kanske 20-30 som kom "extra" på vigseln. Det känns mest som ett skämt att skriva "min man" hahaha Likaså känns det som när man var liten å skriver namnet på den man var kär i om och om igen, när jag "tränar" på mitt nya efternamn....DET känns verkligen inte naturligt!

    Vad skönt att slippa göra festhäftet Vi håller på för fullt och skriver gästpresentation, har börjat med de vi vet kommer, så får man fortsätta efter OSA datumet gått. Använde ni er av svenska kyrkans mall som man kan kika på på nätet??


    Vilka psalmer hade ni?och hade ni alla verser? skrev ni ner dem i vigselprogrammet?? Såna småsaker man inte har ngn aning om...Man vet heller inte när prästen hör av sig, så det känns svårt att börja utforma det redan (även fast vi är hundra på låtarna och någotsånär säker på psalmerna).


    Med oss blir vi som mest 54 st (eller färre), så man borde kanske skriva ut 80 program?


    Jag har redan börjat öva på namnet hehe, kommer klättra från CÖ till CW

  • Millan1984
    lovemealways skrev 2012-05-24 16:23:00 följande:

    Vi använde ett hopkok av olika. Dels såna vi hittat på internet (bl a svenska kyrkans mall) och dels de som vi sparat från andra bröllop vi varit på. Jag kan maila vigselprogrammet till dig om du vill. Skriv mailadress som ett pm i så fall.


    80 program låter nog vettigt....fast svårt att veta hur många som kommer att dyka upp utöver....för oss kom det några överraskningar som man inte alls förväntat sig, vilket såklart var kul :)


     


     


    Ja den vill jag gärna se, du får snart ett PM (om du inte redan hunnit sett det före det här hehe).


     


    Idag har vi beställt ringarna, Andreas ska få en ny ring och ha endast den, så vi lämnade in lite guld, och fick en bättre deal än vad vi räknat ut, så det känns ju jättebra


    Sen ringde prästen idag,så i slutet på juni ska vi till kyrkan och öva :p Prästen har semester under juli månad så vi tar det då, istället för att ta det dagarna innan....

Svar på tråden Öviksbrudar 2012