• hjgs

    Öviksbrudar 2012

    teah skrev 2011-07-18 09:15:33 följande:
    Förresten, ang blommor fick jag i helgen tips av en kompis att Husum tydligen ska vara relativt billiga på brudbuketter. En bekant gifte sig för några år sedan och fick bukett, tärnnbukett och blommor till brudgum för ca 900kr! Mycket fina buketter också. Har tyvärr ingen bild, men det kan tydligen löna sig att ta någon blombutik utanför stan. Läste i en gammal övikstråd att själevad var ca 400-500 kr billigare på samma bukett som en butik i stan.
    okej då ska ja kolla där med jo blomman i själevad skulle ha 600 mindre för mina callor än vad blommor och ting.
  • hjgs

    klart tjejen kan ha svart, svart är alltid snyggt, passar inte min tärna i den röda färgen på klänningen jag har köpt så får det bli svart till henne...

  • hjgs
    lilja skrev 2011-07-22 10:20:36 följande:
    Vad har du för färgtema? Jag har vitt/svart/rött.
    Får bearbeta sambon, har ju som ett år på mig. Annars funkar säkert klänningen i rött oxå, men jag föll som för den i svart.
    * 21 juli 2012 *
    jag har vitt,rött och silver men tänker att det inte är hela världen utan bara snyggt om man även skulle slänga in lite svart.
    Dukar,stolsöverdrag och ljusblir i vitt,  löpare och stolsrosetter i silver plus lite bling bling, blommor och lite siden band på allt möjligt blir i rött sen blir trycksaker i kombon vitt, silver och rött. Tårtan är tanken att den ska bli vit med silver och ätbart bling

    ja det är fördelen med att ha tid på sig hur ser klänningen ut?
  • hjgs
    Millan1984 skrev 2011-08-09 11:45:31 följande:
    Nu har jag ringt festlokalen. 800 kronor tar dom så jag sa att jag ville boka. Hon skrev ner mina uppgifter, men får nog ringa och dubbelkolla lite längre fram med tanke på att det är 1 år kvar.Men skönt att få det gjort iaf

    härligt va ju kanon pris va det för lokal?

    jag tänker likadant jag ska ringa och dubbelkolla med han ja boka lokalen av innan jag skriver inbjudningskorten.

  • hjgs

    lilja din klänning är riktigt snygg har du fått hem den?

    jag har den här hängandes hemma, jag kommer att sy på lite vinröda kristaller óch byta ut snörningen till vinrött tror jag i alla fall, min hade lite mindre bling än på bilden så jag kan lägga på lite utan att det blir för mkt.



    vad blev det för klänning för dig teah? nyfiken i en strut


     


    vi kommer ha en budget på ca 30-35000 för ca 40 gäster, ingen resa in räknad i det, den blir nog senare. det är samma för oss mat och dryck blir dyrast. Nej jag tycker inte att det är fult med bag in box till middan, vi kommer ha det, tyvärr kan jag inte ge några tips men ska själv få några av ett riktigt vin proffs så då kan jag dela med mig är inget större fan av vin själv.  vi kommer ha vinet i Ikea vaser Snärtig, ett vinrött sidenband runt blir dropp skydd, då får alla sin egen lilla "flaska" sen kommer tjejerna som ska servera kommer att fylla på små flaskorna/vasarna hela tiden så det alltid finns nya att hämta. en sån rymmer ca två glas eller ett överfullt :)

  • hjgs
    Millan1984 skrev 2011-08-09 13:21:13 följande:
    Vi funderar att ta resan sen också vid ett annat tillfälle. Vi kommer att önska oss pengar (men några saker också) och då kan de pengarna komma väl till hands för en resa. Vi tänkte ha SLOM flaskor vid varje bord att ha vatten i, som kostar 20 kr på IKEA.
    Ja dom är jättefina och bra pris på dom
  • hjgs
    Millan1984 skrev 2011-08-09 17:53:09 följande:
    antar att alla brudpar tänker likadant så man får bara hoppas att man lyckas få tag på dem
    det går nog alltid att lösa jag har 4 eller 5 oanvända här hemma brukar ha saft i dom så krisar de är det bara att säga till så har du kommit en bit på vägen
  • hjgs
    Aila skrev 2011-08-10 20:32:29 följande:
    Hej alla Öviksbrudar!

    Jag är nyfiken på att höra var ni köper er bröllopstårta, vad beställer ni för smaker? Vad finns det för ställen att välja bland? Vad ligger priserna på? Kan man själv välja innehåll och utseende eller är det tårtor de har i sitt ordinarie sortiment?

    Är det någon som gör Amerikanska tårtmodeller utseendemässigt, där tårtorna ställs direkt på varandra?
    under semestern var jag inne på lundbergs och de fick en lista, med vad de har för smaker, fanns inget av det vi ville ha riktigt frågade om andra smaker och det va nja på det. Alla tåror var med marsipan. 
    Kommer göra själv eller ta i från maxi i umeå. men mest troligt göra den själv.
  • hjgs
    hjgs skrev 2011-08-11 12:34:13 följande:
    under semestern var jag inne på lundbergs och de fick en lista, med vad de har för smaker, fanns inget av det vi ville ha riktigt frågade om andra smaker och det va nja på det. Alla tåror var med marsipan. 
    Kommer göra själv eller ta i från maxi i umeå. men mest troligt göra den själv.
    skriver som en kratta fick en lista ska det bara vara
  • hjgs
    lilja skrev 2011-08-11 15:29:38 följande:
    Jag kommer inte behöva beställa på ngn tårta då min syster är fantastiskt duktig på att göra tårtor o cupcakes.
    Hon kommer få göra en tårta till mig och blivande och sen så får gästerna cupcakes.
    Det känns jättebra, då man komme få ner kostnaden en hel del.

    Fick min brudskor idag från kina och de satt som en smäck. Supernöjd!! :))


    * 21 juli 2012 *
    härligt med hjälp,
    kommer bli riktigt snyggt med skorna till klänningen, gillar dom skarpt
Svar på tråden Öviksbrudar 2012