• teah

    Öviksbrudar 2012

    Millan1984 skrev 2011-07-18 09:22:04 följande:
    ahaa på det viset ja det är verkligen tur att det inte blir som man tänkt sig ibland de som vi ska bjuda 2"långväga" bor 11 mil härifrån så det blir inte så långt ändå tack för tipset, det tåls att tänka på

    Hur gör ni alla med alkoholen? vad ska ni ha som välkomstdrink? vi funderar på bål, sen blir det vin/ läsk till middagen + avec till tårtan, sen blir det öl,vin,cider, läsk till festen. Ingen sprit vill vi ha...
    teah skrev 2011-07-18 09:13:33 följande:
    Både jag och sambon är från ö-vik. Vi är 28 resp 29 år. Då vi båda bott på olika håll i landet (plus utomlands) har vi några långväga gäster på gästlistan. Skickade ut save-the-date-kort till de som bor utomlands. Resten får snällt vänta på sina injbjudningar :)
    är du 83:a då?? var från övik kommer du ifrån? själv är jag från bonäset,84:a.
     Japp 83:a från varvet
  • teah

    ja, nola. Var utomlands ett år så jag tog studenten med 84:orna. kultur och språk

  • teah

    Svart kan vara supersnyggt! En kompis i usa gifte sig för ett tag sedan och hennes tärnor hade svarta klänningar. Jättesnyggt var det! Färgglada blommor till

  • teah

    Vi står ganska still. När vi ringt runt till restauranger var det många där ansvariga var på semester. Vi har sagt att vi ska vänta kommande vecka på svar, annars ska jag ringa runt och kolla om de kommit tillbaka från semestrar och kan ge oss lite prisuppgifter. I övrigt googlar jag runt och får lite inspiration på blommor och smink :) Vi håller på att diskutera värdpar och kommer väl så småningom fråga dem. I samma veva blir det väl att fråga solister till vigseln också.

  • teah

    Lilja - jättesnygg klänning!!! Jag gillar att den inte är riktigt traditionell.

  • teah

    Vad ska era blivande ha på sig och var hittar de inspiration? Igår fick min älskling ett ryck och vi satt och googlade lite. Han vill inte ha svart och inte för ljust. Vi såg en rutig variant på www.suitopia.se som vi båda gillade. Har ni tips på andra sidor att kika på? När det väl är dags kommer vi nog dra till lögdeå och kika på häggströms. De har bra grejor!

  • teah

    Lilja: Lite tips på fler cateringställen:
    Carrie catering - de som har restaurangen på travbanan har jag hört MYCKET positivt om.
    Mamma mia - har även catering (ska på ett bröllop i september som har maten därifrån)
    Restaurang Safari har catering
    Varvsberget
    Gastronomia Italiana
    Restaurang Joker
    Bredbyns gästgiveri

    Vet inte om man redan kan boka, men du borde ju kunna ringa för att få lite prisuppgifter och kanske t o m prel boka?

  • teah

    Vi har inte bestämt oss än....funderar ev på någon choklad. Jag var på ett bröllop där bruden sedan flera år tillbaka fått smeknamnet grodan...vet inte  varför :) Vilket fall så hade hon smält vanlig marabou mjölkchoklad med mincrisp och fyllt grodformar. Sedan när dessa stelnat hade hon slagit in dem i folie. Både fyndigt och ekonomiskt :)

  • teah

    Idag var jag på festprissen för att prova klänningar. Mest för att kolla modeller. Ewa, som jobbar där, tittade på mig en stund och frågade lite om vad jag funderat på. Enkelt, sa jag. Ok, så tog hon fram en klänning som hon nyss fått hem. Passade jättebra och jag blev nog lite förälskad i den :) Den kostade typ 2900-nåt....så om man räknar med att lägga upp den lite går den väl på lite över 3000....inte alls farligt tycker jag! Ska ta med min blivande på måndag för se vad han säger. Det är en NIXA, lite drapering i midjan, v-ringad. Hittar den inte på hemsidan.
    Tänk så man kan ändra sig...jag som i princip vad säker på att köpa en begagnad....

  • teah

    oj, det var verkligen ett dåligt bemötande! Har hört från andra att hennes humör och bemötande verkar pendla från dag till dag.....JS ska jag också besöka :)

Svar på tråden Öviksbrudar 2012