Inlägg från: Jeeda7 |Visa alla inlägg
  • Jeeda7

    Öviksbrudar 2012

    Hej alla blivande fruar!
    Kul att läsa om era tips och ideer.
    Jag och min sambo kommer att gifta oss i Själevads kyrka den 25 augusti. Vi förlovade oss för inte allt för länge sedan så vår planering har inte varit i full gång lika länge som era. Vi är dock på god väg. Ibland känner man sig lugn inför allt och sen kommer vissa stunder då man slås över hur mycket som är ogjort...men det är väl en del av det hela gissar jag.

  • Jeeda7

    Är det någon av er som har förslag på var man kan hitta kläder till en liten 1,5-årig näbb..? Min önskan är ju att min m2b och sonen har snarlika kläder så är ute efter en kavaj med byxa...en vit skjorta tror jag inte är så svårt att hitta på stan till en ok kostnad men en kavaj och byxa verkar lite svårare...? Har sökt lite på nätet men inte lyckas hitta nåt riktigt bra än.

    Vill ju oxå att han ska ha väst och kravatt som sin far men det får man väl ta när man inhandlar/hyr till mannen då man vet med säkerthet färg och eventuellt mönster.

  • Jeeda7

    Snyggt Lilja!

    De inbjudningskort jag använde var 240 gramspapper eller vad man nu säger så jag kikade efter papper som var ungefär lika kraftigt och hittade häromdagen på Procurator ett papper som var 250 grams...det var ett ganska stort pack men tror det gick på ca 300 kr och då kan jag även använda samma papper till Vigselprogrammet tänkte jag.

    Tänkte oxå ha vanligt papper som innehåll och det kraftiga som pärm.

  • Jeeda7

    En fråga förresten...


    ni kanske redan har diskuterat detta i denna tråd tidigare men jag orkar inte söka mig tillbaka.


    Hur gär ni med musik på festen? Har ni ett band som ska spela, DJ eller nån spotify-lista bara...?


    Jag är inne på att ha en DJ men jag vet inte av någon och vet inte heller var man kan hitta någon...någon som vet?

  • Jeeda7

    Grattis lilja! Hoppas ni hade en oförglömlig dag på alla sätt och vis.

    hjgs...vilket hotell bodde ni på? Jag tänkte här i övik finns ju dessvärre inte så mycket att välja på (ännu)...

    Till fotografen, vad menar du då? som förslag på platser eller "poser" eller vad?

  • Jeeda7
    hjgs skrev 2012-07-22 22:04:47 följande:

    nej det gör ju inte det, vi bodde på focus.


     


    jag hade innan mailat massa bilder till honom som vi gillade och så men själva dan va vi bara uppe i det blå :-P så när vi sen sitter och kollar igenom, så har vi ingen bukettbild på bara bukett och bukett och ringar som vi ville ha, inga närbilder av en viss typ som vi ville ha. känner att man skulle gjort en lista på sånna bilder som man verkligen vill ha och gett till fotografen så att man kunnat bocka av det. för vi tänkte inte alls på om det blev några sånna då


    Ja jag förstår, bra tips för oss som fortfarande inte hunnit gifta oss, för det har jag då inte tänkt på heller...Tyvärr är det lite svårt att "göra om"...men förhoppningsvis har ni massor med underbara bilder från dagen oavsett de du saknar...
    Vilken hade ni som fotograf förresten?
  • Jeeda7
    hjgs skrev 2012-07-22 23:21:17 följande:
    ja det har vi absolut är fick massa fina bilder, är jättenöjda med fotografen, vi hade fredrik åström. Han fick det att kännas avslappnat, och haft tålamod med alla mina konstiga frågor.
    Skoj, samma fotograf för oss
Svar på tråden Öviksbrudar 2012