Inlägg från: äntligen vi |Visa alla inlägg
  • äntligen vi

    Ni som har påkostat bröllop- alltså riktigt påkostat- vad gör ni?

    Hej, 
    Jag är övertygad om att alla planerar det bröllop de drömmer om. Vi har alla olika förutsättningar. Hoppas att denna tråden inte väcker avudsjuka eller uppfattas skytsam för att man har möljighet till lite mer. Så här kommer mitt bröllop i sommar att se ut: 

    I augusti gifter vi oss i en gammal sten kyrka. Festen kommer att äga rum på ett slott i Uppland med 100 gäster. med klädsel smoking . Vi har professionell musik i kyrkan. Åker i en en fin veteranbil från kyrkan. Har en fantastisk brudbukett i stil med prinsessans. Min klänning är uppsydd efter mitt smak och tycke med mina mått. Vi kommer att ha en orkester som spelar under brudskålen där det kommer att serveras champagne och snittar. Efter det kommer i ha en 3 rätters middag med goda viner. Efter det serveras tårta och kaffe m avec och sedan öppnar barnen och det blir party och dans!!! Senare på  kvällen serverar vi vickning.  Vi kommer ha en á la carte brunch dagen efter. 
    Mina 3 tärnor har själva valt sina klänningar ( olika) då jag personligen tycker det är löjligt att klä alla i samma färg, ha färgtema etc. De är vackra och har god smak, det räcker för mig. 

    Min förlovningssring är en solitär klassisk Tiffany & co ring på 1,5 carat och min vigselring kommer också därifrån med helband med diamanter. Vi kommer att ha en kortare resa efter bröllopet på en vecka till Rivieran och åker i vinter till Maldiverna i 2 veckor. 

    Jag tror att vårt bröllop med ringar och resor kommer gå på ca en halv miljon. 

    Har inte klurat ut på presenter t tärnorna än, några förslag? 

     

  • äntligen vi

    man kan säkert hitta biligare alt på det mesta. Vi valde dock att lägga nästan hälften på mina ringar då man har dom hela livet...

Svar på tråden Ni som har påkostat bröllop- alltså riktigt påkostat- vad gör ni?