Inlägg från: Emblas Mamma |Visa alla inlägg
  • Emblas Mamma

    Hur definierar man en dålig attityd?

    Jag håller med.

    Dock tycker jag att en dålig attityd är när man diskuterar en annan person öppet här på BT, som att snacka skit.

    Det är också en väldigt dålig attityd att lägga ut bilder på andra och kommentera hur fula deras klänningar är. Kommentera klänningarnas fulhet gör man i det forum dom är upplagda i. Tydligen håller de som bestämmer på sajten med om detta eftersom detta inlägget togs bort.

    Sen tycker jag även att det är dålig attityd att dra ALLA över en kam hela tiden när alla är olika och gör olika saker och ingen som läser här på BT känner en person och dennes val.


  • Emblas Mamma
    knyttan skrev 2011-07-07 12:54:39 följande:
    Oh the irony.  Eller du kanske har glömt bort att du kallade mig värdelös, misslyckad och önskade att jag skulle vara steril häromsistens? På grund av att jag har andra åsikter än du i vissa frågor...
    Dessutom vände du dig inte till mig direkt utan "diskuterade mig öppet här på BT" med andra deltagare. Trots att du inte "känner mig och mina val"... Det är lite värre än att säga att ngns klänning är ful in my humble oppinion.
    Sorry att jag drar upp gammalt groll, men det var bara lite väl magstarkt detta.
    Jag har inte glömt någonting,
    jag står för precis allt jag har sagt, och vet allt jag skrivit, och jag ångrar det självklart - vilket jag till och med tagit upp ett antal gånger nu - men som alla säkert inte har sett då man inte läser alla trådar.
    Jag skäms verkligen för det jag skrev innan när jag var ganska ny här, numera har jag lärt mig en hel del och busar inte ut med så fula och hemska meningar.
    Jag har till och med legat lågt ett tag efter det och därefter kommit tillbaka och försökt hålla god och vänlig ton, vilket har gått ganska bra.
    Jag erkänner gärna mina misstag, jag tycker dom är tråkiga, och gör inte om dom igen. Däremot tycker jag det är tråkigt att det tas upp med jämna mellanrum hela tiden då jag verkligen försöker börja om.
    Jag är absolut inte den människa längre som skrev dessa saker - så jag kan inte påstå att mitt nuvarande jag vill kännas vid det.
    Och därför tcker jag det är jobbigt att ta upp "gammalt groll" som du skriver. Men det har jag även sagt innan.
    Nu hoppas jag dock att detta är sista gången det tas upp,

    att jag skriver det jag skrev i första inlägget här i denna tråden tycker jag inte alls då är ironiskt, faktum är att jag hoppas det är ganska självklart att jag tycker så eftersom jag vill varna andra att inte begå samma misstag som jag.
    Jag menar vartenda ord jag skrev där nu, för jag är inte samma person som skrev på BT innan, jag har försonats och bett om ursäkt och även fått många ursäkter från olika personer här på BT via PM och det går mycket bättre.
    Vill du eller någon annan ta upp något jag gjort fel så får ni gärna ge mig ett PM så kanske det löser sig lite bättre!

    Här vill jag att alla personer ska kunna lära känna MITT jag som jag är nu,
    inte som jag var DÅ.

    :)
  • Emblas Mamma
    knyttan skrev 2011-07-07 17:24:01 följande:
    Det är bra att du har dragit alla dom där slutsatserna och jag tycker det är jättefint att du är så pass strong att du kan stå för det och erkänna dina misstag. Det är möjligt att du har bett om ursäkt till en massa människor,  trots det har du aldrig bett mig om ursäkt - om så hade varit fallet skulle jag självklart aldrig ha dragit upp detta igen. Däremot så anser jag att du har gjort det nu. Solig
    Vad skönt att höra att du känner så! *pustar ut* Solig
    Jag ber tusen gånger om ursäkt ännu en gång!
    Hoppas på flera goda toner framöver från alla, och jag hoppas att även jag klarar hålla mig i skinnet i fortsättningen!
Svar på tråden Hur definierar man en dålig attityd?