• Mirjami

    HJÄLP!! Bästa sättet att gå ner i vikt snabbt?

    75 till 166 är väl inte farligt? Jag är 165 och väger 70, inte så stor skillnad på oss och jag är mycket nöjd med min kropp. Ok, det är upp till var och en, men tio kilo??? Snabb viktnedgång leder till slapp hud och sladdriga överarmar, dubbelhaka av skinn och så vill du nog undvika. Se hellre till att tona kroppen och få den mer definierad, då blir resultatet mycket snyggare än bara -10 kilo!

    Löpning och simning förbränner tveklöst mest, men kombinera mer styrketräning som ökar förbränningen! Se till att få professionell hjälp för att tona rätt, så du inte bygger korta muskler, som karlar gör!

    Jag har Xbox med Kinect och ett träningsspel med personlig träning på det. Det är jättebra, för du lägger in din personliga profil och dina mål, det finns massor av mål att välja mellan. När du gör rörelserna rättar spelet till och kommenterar dina fel, tex: Huka lägre, fötterna bredare isär, armarna högre upp mm. Du ser via "streck" på din kropp på spelet om du gör rätt eller fel. Man måste göra visst många repetitioner rätt för att komma vidare, precis som med en levande personlig tränare. Jag har verkligen fått resultat. Och det är myyycket billigare än gym!

Svar på tråden HJÄLP!! Bästa sättet att gå ner i vikt snabbt?