• saraelise

    50 bästa sätten att fria! Fyll på.

    Det bästa frieriet hände mig igår. 
    Jag kommer hem från en fika hos min mammas väninna, ganska trött och sliten. Jag hälsar på min kille, säger att jag är ganska hungrig men han nämner inget om det. Han hade köpt 21 röda rosor som stod på matsalsbordet - samma bord som jag har min macbook på - men missar dom när jag går och sätter mig vid datorn.

    Jag struntar i att käka och kollar min mail först när killen går ut i köket. Jag tänker inte mer på att han går iväg och är borta en stund, jag tänkte att han säkert kollar sin telefon som sitter på laddning i sovrummet. Då plingar det till i min iphone och jag får ett MMs; en bild på min far som gör tummarna upp. "vet du vad den här gubben sa?" står det under bilden. "nej?" skickar jag kallsvettigt tillbaka.

    Min älskade pojkvän hade ringt min far tidigare på dagen och bett honom komma till hans jobb för "jag måste prata med dig om något". De satt och pratade och min kille ber om min hand, då han tänkt fria till mig. Min pappa sa ja och gav sin välsignelse men sa även "det är skitkul att du frågade mig först, men hade jag sagt nej hade Sara skitit i det ändå och gift sig i vilket fall, det vet vi ju det"  Min pappa är ganska traditionell och jag vet hur mycket det betyder för honom att min kille verkligen frågade honom innan han firade, vissa väntar ju och friar till tjejen först men jag hade ingen aning om detta.

    Tusen tankar far genom huvudet och jag börjar bli lite kallsvettig och nervös. Vad tusan gör pappa på bilden? Efter MMs;et kommer min kille in med champagne, jordgubbar och en provisorisk ring som står upp i grädden. Han kommer fram till mig vid datorn, jag vänder mig mot honom samtidigt som han går ner på knä och frågar om jag vill gifta mig med honom. Han tar ur ringen ur grädden, men måste suga bort grädden då den vält och gör detta på ett underbart och gulligt sätt innan han sätter den på mitt finger. Jag hade även hunnit svara ja, såklart:)

    Ringen är en enkel från glitter -dyrgripen- som han kallar den. Den har bokstäverna I <3 U och är i silverfärg. Denna passar perfekt då han innan provat mina ringar på sitt lillfinger och visste exakt vart ringen skulle sitta på hans finger för att den skulle passa. Skumpan och glasen gömde han under täcket tills det var dags, korken smög han upp. 

    Detta frieri var otroligt uträknat och så VI, men ändå så otroligt avslappnat och i bara vårt egna sällskap vilket var perfekt. 

    Att se min fästman skaka av nerver, svettas i pannan och skjuta pilar av kärlek ur ögonen när han frågade mig var det vackraste jag sett i hela mitt liv. Så något så simpelt som ett MMs kan visa sig vara det mysigaste som finns.

    Så den 14/7 2011 15:57 förlovade vi oss och idag beställde vi ringar:)

Svar på tråden 50 bästa sätten att fria! Fyll på.