• Berlan

    Någon med en budget på ca 70-80 tusen?

    Vår budget hamnar ungefär på 70 000 exklusive bröllopsresa som det ser ut i dagsläget. Vi kommer förmodligen att ha omkring 65 gäster (bjuder in omkring 75 med räknar inte med att alla kommer). 

  • Berlan
    Millan1984: Vi gifter oss i Luleå men bor i Skåne! Vi kommer att bjuda släkt och vänner från stora delar av landet och det är därför vi inte tror att alla kommer att kunna komma. Det blir ju ganska dyrt med flyg och så krävs det ju lite planering, särskilt om man är en hel familj som ska åka. Man kanske inte tar bilen när det är nästan 160 mil till bröllopet ;)
  • Berlan

    Vi gifter oss den 7 juli nästa sommar och tänker nog skicka ut inbjudningarna ganska tidigt på året så att gästerna hinner få tag på billiga flygbiljetter och hotell. Som du säger vore det ju hur tråkigt som helst att inte kunna komma för att man inte hade någonstans att bo! Jag hoppas att det ska lösa sig för alla gäster, annars får vi själva försöka skramla ihop sovplatser hos föräldrar och släkt.

  • Berlan

    Vi sparar 6000 varje månad och räknar med att ha runt 100 000 ett par månader innan bröllopet. En del av pengarna behövs dock till renovering av lägenheten så därför sparar vi lite extra. Vi känner inte att vi lever snålt alls.

  • Berlan

    Vi håller absolut budgeten, främst eftersom vi räknat ut budgeten utifrån att alla inbjudna skulle komma vilket de naturligtvis inte gör.

Svar på tråden Någon med en budget på ca 70-80 tusen?