Inlägg från: OlofssonMartina |Visa alla inlägg
  • OlofssonMartina

    Någon med en budget på ca 70-80 tusen?

    Hej!
    Vad kul att läsa om er andra som befinner sig i samma läge som vi gör!
    Vi planerar ett bröllop den 16e juni -12! Vad jag känner är ett av de mest "kritiska" inför vårt bröllop är vår plats för vigseln! Jag kan väl vara lite envis, men efter vår USA-resa förra året så fick jag för mig att jag ville gifta mig på en sandstrand!
    Visst finns det sandstränder i närheten.. men eftersom vi bor på gotland så är det kanske inte den smartaste ideen kanske, med tanke på alla turister vi har på sommaren?! Men trots detta så kan jag inte ändra mig! Bridezilla?! Obestämd 
    Jaja, vi har iaf det som plan om det är fint väder och annars ska vi vara i en kyrka i närheten!
    Vi kommer sedan ha festen i en bygdegård, då det blir billigast! Jag däremot är ganska anti till bygdegårdar då jag tycker de har ett enormt tråkigt utseende, så jag kommer hänga upp tyg i taket, sy nya gardiner, och hyra in andra bord (runda), så det ska nog ordna sig tillslut! Glad
    Vår tanke är att gjuta egna betongljusstakar som "centerpieces" och sätt vita blockljus i, sen kommer vi ha murgröna och vita rosor runt dem, vi kommer även lägga dit lite lila blommor då vit-grön-lila, då det blir färgerna på bröllopet! bordsplaceringen blir på stenar som vi plockade på stranden här om dagen, och inbjudningskort och andra trycksaker ska vi (jag), göra själva med någon lila tapet!

    Vi vet hur vi vill ha det, ska bara ta tag i allt också!
    Hur tycker ni att det låter? 
     

  • OlofssonMartina
    Fröken Emma skrev 2011-09-09 13:24:12 följande:

    Å nu blev jag lite avis! gottland är ju så otroligt vackert.


    Men jag förstår ditt bekymmer ang turisterna
    Men så tänkte jag som så...
    Att det måste finnas massa som har strandtomter, Och i början av juni är det ju inte så många som utnyttjar en strand.
    Så ta kontakt med tomtägarna, allar hels sommarstugor då ägaren kanske inte äns är där. På så sätt kan ni ju få en otroligt fin vigsel i lugn o ro.

    fast är det så mycket turister i övrigt i juni månad?


    Vi får väl ta och kolla upp det! Glad
    Nej det är kanske inte så mycket turister i juni, är bara det att stranden vi gillar har en camping precis bredvid och den finaste delen av stranden är precis där i stort sett alla går ner till stranden! 
    Och självklart kan man ha det i en ruin, finns en fin i närheten, men det är ju bara det att jag är förälskad i tanken på att vara på stranden!
    Vi var nämligen i USA 6veckor förra året.. först åkte vi till miami, och det var där vi såg det! en kväll när vi vandrade längs med miami beach, såg vi 4st bröllop på stranden! och det såg heeelt underbart ut!

    Läste även att någon här funderade på att åka på bröllopsresa i karibien?!
    Kan varmt rekomendera det! vi åkte på en 7dagsrs kryssning i karibien efter att ha varit i miami! Det var det bästa jag varit med om!
  • OlofssonMartina
    Millan1984 skrev 2011-09-09 16:41:39 följande:


    Nu har jag fixat klänning. Den måste dock sys upp en bra bit då man är kort :p
    jättefin! Skrattande har du köpt den i butik/internet?
  • OlofssonMartina

    Härligt Skrattande hade själv tänkt beställa på internet men börjar fundera på om det inte är smartare att köpa i butik iaf Flört 

  • OlofssonMartina
    Millan1984 skrev 2011-09-09 21:24:39 följande:
    om man provar dem vet man ju om just den klänningen passar eller inte. Jag äter medicin (som just nu är på en stabil dos) men tidigare åt jag en väldigt hög dos som gjorde att jag svällde upp, så jag personligen vågar inte chansa att köpa något oprovat. Känner mig alldeles för obekväm så jag måste se hur resultatet blir :p
    ja, du har rätt! hade bestämt mig för en klänning på internet men blev sedan osäker om den modellen passade osv, så nu blir det iaf först en butik och prova modeller (hittar jag någon så köper jag den självklart) annars blir det att beställa från internet!
Svar på tråden Någon med en budget på ca 70-80 tusen?