• Ihöst
  Äldre 28 Aug 12:57
  25901 visningar
  68 svar
  68
  25901

  Bantar du för att komma i form till bröllopet?

  Jag har faktiskt inte ens tänkt tanken. Sen var det en kompis som sa till mig, "men du skall ju komma i form till ditt bröllop". Men jag bryr mig inte om det. Har lite extra kg men ser bra ut i min klänning så jag hoppar bantandet.
  Dessutom så gifter vi oss fyra veckor efter att det är bestämt så jag skulle väl inte hinna med så mycket ändå =)

 • Ihöst
  Äldre 28 Aug 13:10
  #58
  ewaulrica skrev 2011-08-28 13:03:31 följande:
  skön attityd, det gillar jag! du är så vacker som du själv känner dig! :)
  =) Ja, och idag får vi se just hur vacker jag är. Skall på en Secret box fotografering pm ett par timmar. Spännande. Den känns mer pirrig utseendemässigt än själva bröllopet, hehe...
 • Ihöst
  Äldre 28 Aug 13:22
  #60
  ewaulrica skrev 2011-08-28 13:14:54 följande:
  åh, spännande... de brukar ju dock bli väldigt fina och smakfulla de fotona.. så det håller vi tummarna för att dina absolut blir också! :) vad får du betala för det? Lycka till!
  Jag betalar bara 1000 kr för det men får då ingen bok för det hinner hon inte göra. Får fotona och skickar in det till någon sajt typ Fuiji som fixar boken. Bröllopet är om två veckor =)
  Det är samma fotograf som fotar vårt bröllop väldigt billigt också. Hon verkar jätteduktig av vad jag ser på hennes hemsida men tar en tredjedel av sitt vanliga pris för brollopsfotona med ett lite mindre engagemang som hon sa. (Hon har ett annat bröllop den dagen med) Vi får i alla fall alla bilder lågupplösta och 20 st fixade och högupplösta.

  Hoppas att bilderna blir bra. Har med mig några som jag skrivit ut från nätet som jag gillar. Skall bli spännande idag. Och min blivande man kommer att bli sååå glad =)
Svar på tråden Bantar du för att komma i form till bröllopet?