Inlägg från: pyret och snöflingan |Visa alla inlägg
  • pyret och snöflingan

    Bantar du för att komma i form till bröllopet?

    Redaktör Kristin skrev 2011-06-27 10:02:02 följande:
    I dagens Metro kan man läsa att kvinnor ibland tar dopingmedlet efedrin för att komma i form inför bröllopet. Efedrin kan ge bland annat ge hjärtklappning, ångest och sömnstörningar. En 31-årig kvinna säger till Metro:

    ”Jag har svårt att se mig själv som överviktig på mitt bröllop. Att titta tillbaka på bilderna från en av de största dagarna i sitt liv och inte vara nöjd är aldrig något jag skulle vilja.”

    Kvinnan hade tidigare tagit efedrin och varit nöjd.

    Hur tänker du om det här med banting inför bröllopet? Har du bantat? Provat bantningspiller? Snacka här!
    Vi gifte oss i Februari 2011 och jag körde 5 dagar i veckan stenhård träning med Personlig Tränare på SATS för att tajta till mig inför bröllopet och nog har det fungerat med mycket hård kosthållning. Det har jag hållit efter bröllopet och inte gått upp något. Läste tråden om Efedrin men det finns ett annat medel som är lika bra men utan Efedrins negativa verkan och det är Synefrin vilket är besläktat men lagligt om man säger så. Svenskt kosttillskott säljer det i alla fall. Jag har inte testat det men har funderat många gånger men sen har jag kört stenhård träning istället, bantning i all ära men det fungerar inte på mig, jag går bara upp lika många kilon och lite till efter det, då min mamma har jojobantat i många många år och jag ser vart det har lett och det är inte så positivt. Så stenhård träning är det man behöver helt enkelt.
    Jag har den turen att min man är väldigt fysiskt aktiv av sig och då har man inga problem med den dagliga motionen heller.
Svar på tråden Bantar du för att komma i form till bröllopet?