• 1700ta­l
  Äldre 27 Jun 10:46
  25896 visningar
  68 svar
  68
  25896

  Bantar du för att komma i form till bröllopet?

  Jag håller på att gå ner i vikt men kanske inte specifikt för bröllopets skull. Gick snabbt upp 18 kg för ett par år sen när jag åt medicin. De kilona har jag kämpat med sedan dess, 10 kg av dem är nu borta och jag har ett år kvar att gå ner resten. Så bröllopet är min "dead line" kan man säga, då vill jag vara "mig själv" igen. När jag vägde som mest kände jag mig väldigt obekväm med mig själv, nu däremot (fortf med ett antal några kilon kvar) känns det helt ok. Och jag måste inte gå ner alla dessa 18 kg, har alltid varit smal och lång men kanske får jag acceptera ett par extra kilon. Det skulle va helt ok, även på bröllopet.

  Ibland går jag ner snabbare, ibland står jag still i vikt många mån. Ibland kör jag ett ryck med modifast, ibland kör jag en intensiv period med GI utan kolhydrater (det har sammantaget varit det mest effektiva). Men några piller eller annat skulle jag absolut inte använda. Det mest extrema jag nånsin övervägt och använt är modifast.

 • 1700ta­l
  Äldre 28 Jun 14:19
  #42
  Kattpoet skrev 2011-06-28 13:11:32 följande:
  Så hur många av brudgummarna  bantar??
  Min gör det. Han tränar dock fotboll 3 dagar i veckan så den biten går av bara farten. Dessvärre är han en gottegris samtidigt och det är inte jag. Men han har samtidigt som jag gått ner ca 5 kg och han vill gå ner ett par till.
Svar på tråden Bantar du för att komma i form till bröllopet?