• Tiotio­tio
    Äldre 27 Jun 10:51
    26917 visningar
    69 svar
    69
    26917

    Bantar du för att komma i form till bröllopet?

    Det är ca 1 år kvar till vårt bröllop och har inte tänkt värst mycket kring det. Går jag upp eller ner, ja så är det. Tråkigt att behöva justera klänningen när det är deadline, men what the heck.

    Men jag måste erkänna att det skulle vara fint att vara mer slimmad. Jag är idag normalviktig men skulle vilja ha en mer markerad ryggtavla, men vi får se. Så fort semestern är slut blir det ont om tid för träning och så kommer julen..suck, ja då vore det inte fel med GI.( Vid yngre ålder var jag underviktig väldigt länge).

    Jag vet att jag är helt emot alla former av bantningspiller. Vid yngre ålder tränade jag mycket styrketräning och tog förbränningstabletter som de skrev, skulle förbränna fett. Detta var när jag "deffade", men jag led av en extrem hjärtklappning och andfåddhet som gav starka varningssignaler. Så börja inte med sånt, det kan förstöra ditt liv.

    Tyvärr ser man allt för många dåliga förebilder i media idag.
    Jag vet själv hur jag blir under stressperioder med för många intryck från media på alla dessa fricking smala aktriserna eller modellerna.

    Men samtidigt vet jag också att om jag äter dåligt i 1 vecka tappar jag alldeles för mycket fett och muskler. Som tidigare underviktig är det jätteviktigt att äta bra, sen behöver du inte vräka i dig fett och socker för att kompensera, men se till att äta balanserat.

    För att hålla vikten på en jämn nivå äter jag:

    Frukost:
    Flingor med mjölk
    Kaffe

    Lunch:
    Matlåda från gårdagens middag, se till att göra lådan lagom, det är bättre att äta en ordentligt lunch än en megamiddag.

    Middag:
    Kött/fisk/kyckling
    Ris/pasta/potatis
    Grönsaker

    Ganska mycket som tallriksmodellen.

    Under dagen finns det utrymme för mellanmål så som macka eller frukt.

    Men alla som försöker komma i form till bröllopet oavsett upp eller ner i vikt, keep up the good job!

Svar på tråden Bantar du för att komma i form till bröllopet?