• Aniara4

  Bantar du för att komma i form till bröllopet?

  Vansinne!

  Själv kommer jag att fortsätta med LCHF som jag ätit i 3½ år, och tänkte strikta till mig nu de sista månaderna efter lite för många dikeskörningar under våren. (Jag är sockermissbrukare, så för mig är det nolltolerans som gäller, annars går det åt skogen!).

  Det första året gick jag ner 25 kilo, sen har det stått i stort sett stilla i ett par år, men jag hoppas kunna skala av någon liten halvcentimeter till inför bröllopet. Jag tror inte jag hinner göra någon större skillnad i andras ögon, men om jag själv känner att det har hänt något litet kommer jag att känna mig snyggare än förra månaden, och det tror jag reflekteras i min utstrålning.

  Men går det inte så går det inte. Vacker räknar jag med att vara oavsett i min klänning och mitt proffssmink och min håruppsättning, och framför allt kommer jag att vara väldigt lycklig, och det är huvudsaken.

  På sikt hoppas jag också på att gå ner kanske 10-15 kilo till, men jag har redan vunnit så mycket att jag inte har särskilt bråttom. Det är inte nyttigt att gå ner för fort. Och sen jag slutade äta kolhydrater har jag blivit av med ledvärk, migrän, IBS och sötsuget som styrde mitt liv, och har dessutom slutat både fisa och snarka, så jag kommer ALDRIG att gå tillbaka till kosten som gjorde mig sjuk.

Svar på tråden Bantar du för att komma i form till bröllopet?