• Mirjam­i
  Äldre 27 Jun 10:26
  24627 visningar
  68 svar
  68
  24627

  Bantar du för att komma i form till bröllopet?

  I mina tonår fick jag testa efedrin tillsammans med koffein. Visste inte annat än att det var bantningspiller. Men med bieffekterna slutade jag och sen fick jag veta att det är en drog, det är amfetaminliknande!!! Så jag är oerhört emot det. Jag fick hjärtklappning, extrema svettningar och det svartnade för ögonen utan att jag ansträngt mig. Nej, testa INTE!!!

  Jag började för 1 ½ år sedan att promenera, jogga eller cykla till affären, arbete (bara 2 km enkel väg), dagis, skola etc. Minskade ner på kolhydraterna, men slutade inte. Bytte snabba kolhydrater mot mer långsamma, ökade proteinintaget och mer frukt och grönt. INGA lightprodukter!!! Inga söta drycker (jo, fredagsmys :))
  Mindre tallrikar och vatten eller mjölk till maten. På så vis gick jag ner som attan. Men sen kom musklerna och jag stannade i vikt men minskade i storlek. Från storlek 48 till 38 på ett drygt år.

  Stressa inte, börja hellre i god tid. Den sista tiden måste du äta för att planera bröllop stoppar ju hjärnfunktionerna tycker jag, och utan mat... Jag skulle bli som en grönsak direkt!!!

Svar på tråden Bantar du för att komma i form till bröllopet?