Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Vart går er bröllopresa?

    Vi har just bokat två veckor på Maldiverna i november! Cool
    Vi skjuter upp bröllopsresan lite eftersom vi ändå kommer fram till att vi båda har behov av att åka bort i november. Jag blir deprimerad (på gränsen till klinisk depression) och mannen seg annars...

  • Aniara4
    Fishkiss skrev 2011-07-29 12:18:46 följande:
    Du kan åka till en paradisö för mindre pengar!
    Om du vill åka till Maldiverna brukar det vara billigare att åka på sommaren.
    Aruba (Bucuti) kostar från ca 40 000 kr 2 pers 10 nätter. Maldiverna (Filitheyo) kostar från ca 50 000 kr för 2 pers all inclusive i Juni och Baros som är en lyxigare variant på Maldiverna kostar från ca 29 000/person med flyg och frukost 10 nätter. Åker man i t.ex. November så är det + 10 000 kr/pers.
    Det finns billigare alternativ! Vi ska få exakta prisförslag nästa månad.
    Vi kommer undan med mindre än 40 000 för två veckor på Maldiverna (Kuredu) i november. Då har vi bokat hotell och flyg separat (inte genom någon resebyrå som lever på att ta en del av pengarna), inte tagit de allra lyxigaste rummen utan det näst billigaste, och valt full board istället för all inclusive, eftersom vi ändå inte är så mycket för att pimpla drinkar hela dagen.
  • Aniara4
    Fishkiss skrev 2011-08-06 22:35:02 följande:
    Visst kan man komma undan billigare Hittade en resa till Kuredu for 2 ar sen for 25 000 kr 2 veckor 2 pers. De hotellen jag namnde (exempelvis Baros) ar en femstjarnig lyxresort...da blir det ju dyrare.
    Det är klart att det blir dyrare om man vill bo femstjärnigt! Jag tänkte delvis på det inlägg som handlade om paradisöar i allmänhet, och det går ju att ta sig till en sådan för en hyfsad kostnad om man nöjer sig med lite mindre lyx. Vi ville åka i november (för att mota höstdepressionen) trots att det är lite dyrare då, och vi har inte lust att lägga hela sparkapitalet på resan, ergo blir det bara fyra stjärnor och en bungalow som står på land istället för på stolpar!
Svar på tråden Vart går er bröllopresa?