Inlägg från: Mini2011 |Visa alla inlägg
  • Mini2011

    Vart går er bröllopresa?

    Vi åker till Fiji fyra dagar efter bröllopet och kommer hem tre veckor senare. Vi kommer att bo på tre olika hotell på tre olika öar. Det ska bli helt fantastiskt. Resan är redan betald, men det enda vi önskar oss i bröllopspresent är pengar till resan. Vi ska ju leva där också  

  • Mini2011

    Kom på att jag glömde skriva en sak. Kan starkt rekommendera Hawaii. Den absolu bästa resan vi någonsin har gjort. En perfekt mix av det mesta! Men eftersom vi redan har varit där så ville vi inte åka dit på vår bröllopsresa.

  • Mini2011
    lindahhh skrev 2011-06-27 16:04:00 följande:
    Har du inga länkar dit du ska? =)
    Vi har bokat resan via Fijiresor, jättetrevliga! www.fijiresor.se Vi är egentligen lite anti resebyråer, brukar bli mkt billigare och bättre om man bokar själv, men när det gäller Fiji så blev det betydligt billigare att boka via Fijiresor.

    De första tre nätterna komm vi på Outrigger on the lagoon http://www.outrigger.com/hotels-resorts/fiji/viti-levu/outrigger-on-the-lagoon-fiji

    Sen sex nätter på Nanuya Island resort http://www.nanuyafiji.com/

    Sen sju nätter på Viwa Island resort http://www.viwaislandresort.com/

    Och så avslutar vi med en natt i Hong Kong.

     
  • Mini2011
    Lilo0018 skrev 2011-06-30 11:40:08 följande:
    Ser att många av er valt riktiga paradis som bröllopsresmål. Jag och min M2B funderar på en lite annorlunda smekmånad. Vi tänkte åka till Las Vegas en vecka först, sedan åka vidare till Magic Mountain (en bit utanför LA) för att åka så många berg- och dalbanor som möjligt. Vi tänkte sen avsluta med att spendera 1½ vecka i San Diego, på Coronado Beach. Stranden har blivit tippad som en av den finaste i USA. Jag har tyvärr inte några länkar eller prisuppgifter, vi har bara precis börjat prata om det. Vad tror ni?
    San Diego är helt underbart! Vi var där i höstas. Vi var och badade på Coronado Beach och precis när vi klev upp ur vattnet så kom tre delfiner simmandes ca 50 meter ut Hur vackert som helst!

    Vi var oxå inne på USA som bröllopsresa ett tag, men eftersom vi har varit där ett gäng gånger nu så bestämde vi oss för att vi ville uppleva något nytt. Men jag kan absolut rekommendera det! Las Vegas är hur bra som helst.

    Ett tips är att kolla på att åka till Hawaii också, SÅ romantiskt!

    Hör av dig om du vill ha tips om USA:s västkust och Hawaii. 
  • Mini2011
    FelizLane skrev 2011-07-28 20:52:06 följande:
    Ni som åker till dessa paradisöar, hur mycket får ni betala och vad betalar ni för?
    Är SÅÅÅÅÅ sugen på att åka till ett sådant ställe men på fritidsresor osv kommer man nästan upp i 100 000 för två personer. Det är lite över min budget. 
    Vi gifter oss om två veckor och åker till Fiji och Hon Kong om 2½ vecka. Vi är borta i 3 veckor. Vi har bokat via en resebyrå och hela resan för två personer kostar ca 70.000:- Resan är betald, men vi önskar oss ändå bidrag tillresan i bröllopspresent (det enda vi önskar oss) Man ska ju leva där nere också.

    Om vi inte hade varit på Hawaii i höstas så hade vi garanterat åkt dit. Kan verkligen rekommenadera det!
  • Mini2011
    Flodis Hjärtat skrev 2011-08-08 13:59:39 följande:
    Hawaii + californien sammanlagt 3 veckor. LÄNGTAR!!
    Åh en sån resa gjorde vi i höstas! Den var underbar! Den bästa resan nånsin!
  • Mini2011

    Vi har precis kommit hem från vår bröllopsresa som gick till Fiji. Vi har haft det helt underbart! Den absolut bästa resan vi har varit på och det hade inte bara att göra med att det var vår bröllopsresa. Kan verkligen rekommendera Fijiresor, som satte ihop vår resa.

    Resan var värd varenda krona och vaqrenda mintu som vi satt på flygplanen! 

Svar på tråden Vart går er bröllopresa?