Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen

    Min fästman är den smartaste och snällaste människa jag känner. Jag skulle kunna prata i en kvart om alla hans goda egenskaper. Men het? Inte direkt ett ord jag skulle använda för att beskriva honom.

    Dessutom är en av hans goda egenskaper att han har mycket hög integritet. Han skulle INTE bli glad om jag la upp en bild på honom här. Jag är dessutom själv mån om att bevara min anonymitet någorlunda.

    Så alla som har valt sin man för att han är snygg på bild (och dessutom kanske kan krysta fram nåt om att han faktiskt kan diska så att det blir rent, wow), go ahead. Häng ut era älskade så att vi får värdera deras utseenden!
    För om det verkligen är de inre egenskaperna som räknas skulle det väl räcka med en beskrivning, då skulle det inte behövas nån bild, eller hur?

  • Aniara4

    Just den här dagen var faktiskt min fästman väldigt het. Han är i vanliga fall en badkruka av stora mått, men det var 30 grader varmt och vi hade åkt ut till skärgården för att få lite svalka.



    Vad som inte framgår av bilden är vilken fantastisk person han är. Han är den minst dömande människa jag känner, och jag försöker lära mig av honom att bli lite mer tolerant. Jag är dålig på att ha tålamod med människor jag tycker är dumma, men han får mig att vilja bättra mig.

    Han ser alltid det bästa i människor han möter, även i mig. När vi träffades befann jag mig vid ett riktigt lågvattenmärke i mitt liv. Jag var sjuk, utfattig och överviktig, hade misslyckats med mina studier och tappat hoppet om tillvaron. Men han såg förbi allt det där, och såg vem jag kunde och borde vara. Han har aldrig försökt ändra på mig, men genom att han trodde på mig fick jag hopp och styrka att själv börja förändra mitt liv. Nu har jag gått ner 25 kilo, blivit friskare, skaffat mig ett extrajobb jag trivs med och som ger en viss inkomst, och är mycket nära att äntligen ta min examen, ett mål jag hade slutat tro på att jag kunde uppnå. Sen vi träffades är jag lugnare, starkare och gladare, och jag känner en trygghet jag aldrig haft förut. Nu vet jag att jag inte behöver kämpa ensam.

    Visst beundrar jag hans intelligens och hans framgångsrika arbete, och visst tycker jag om hans utseende. Men allra mest beundrar jag hans empati och nyfikenhet på de människor han möter, och hans enorma generositet och omtanke om andra.

    Hur han ser ut? Ja, det är faktiskt helt irrelevant i sammanhanget.
  • Aniara4
    Kattpoet skrev 2011-06-21 12:15:24 följande:
    Lyckligaste, det märks att du  inte varit på andra sidan av skönhets tävlingar.

    Jag har vunnit  fulaste tjejen i skolan,  fetaste miffo   och jag haft folk som vägrat dejta mig när de sett mig för att jag är så ful.

    Jag är bara så trött att utsidan är allt som är viktigt idag,  människor är mer än  så. 
    Fullt så elaka tilläts inte folk vara när jag växte upp, men nog har jag upplevt tillräckligt många Luciaomröstningar där man i bästa fall fick EN röst från bästa kompisen. Och jag har också gått på nätdejter och sett den ohämmat besvikna blicken när man möts - TROTS att jag skickat foton innan. Men nu tycker jag faktiskt att jag är rätt ok som jag är, och det verkar fästmannen också tycka.

    Jag har varit tillsammans med snygga killar och fula killar och alldeles normalt vardagliga killar, och en sak jag har upptäckt är att utseendet ofta förändras när man lär känna någon. Vissa blir snyggare och andra blir fulare...
  • Aniara4
    Dejli skrev 2011-06-22 13:27:34 följande:
    på en bild är det utseendet som bedöms, särskilt om tävlingskriteriet är "utse BT:s hetaste brudgum". Låter ju som en tävling i Slitz...
    Håller med fullständigt, jag reagerade också på det fjortisordet.  "Het" passar när Frida ska beskriva en ung manlig skådespelare som fjortisbrudarna förväntas dregla över, eller när Aftonbladet publicerar smygtagna foton av kändisar i bikini på stranden. Men det är inget ord jag som vuxen kvinna skulle använda för att beskriva min blivande make.

    Det var därför jag gjorde min egen tolkning av "het". Flört
  • Aniara4
    Dejli skrev 2011-06-22 14:28:54 följande:
    Jo, men det fattar du väl, att män som hjälper till hemma är värd lite extra uppskattning ;)
    Absolut! Likaså män som ställer upp och är barnvakt för sina barn! (Hade en kompis vars ex på allvar uttryckte sig på det viset.)

    Ibland när jag är borta och jobbar (vilket är länge ibland) blir sambon tvungen att hjälpa mig med maten till honom om jag inte hunnit göra i ordning en liten tallrik som han kan värma i mikron, och ibland när jag sen kommer hem från jobbet så ber jag honom om hjälp med disken som blev när han lagade sin egen mat. Jag tycker det är helt fantastiskt att han ställer upp och hjälper mig med det då!
  • Aniara4
    Redaktör Kristin skrev 2011-06-23 09:32:19 följande:
    Ni som har laddat upp bilder kommer att bli kontaktade för ett tröstpris.
    När då?
  • Aniara4
    Redaktör Kristin skrev 2011-06-23 09:32:19 följande:
    Ni som har laddat upp bilder kommer att bli kontaktade för ett tröstpris.
    Väntar fortfarande...
  • Aniara4
    Gopplan skrev 2011-07-17 08:29:48 följande:
    Jag fick mitt tröstpris för ett par veckor sedan. En tygfrisbee och ett läppbalsam.
    Ok, inte så mycket att vänta på då med andra ord!
Svar på tråden Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen