• Goppla­n
    Äldre 21 Jun 20:08
    16863 visningar
    86 svar
    86
    16863

    Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen

    Jag tycker att det här var en kul tävling och visar med glädje upp min älskling. Han har inget emot att vara med om han kan vinna en romantisk helg tillsammans med mig, hihi!



    Min blivande man är världens mest kärleksfulla person. Han är totalt altruistisk och tänker alltid mer på andra än sig själv. Han är otroligt generös och ger alltid allt han har till andra och ställer alltid upp om någon behöver hjälp. Den senaste tiden har varit tuff för honom, men han har inte klagat. Efter att ha bott 2,5 år tillsammans i Paris, gav han i januari upp allt han hade för att följa med mig hem till Sverige. Han visste att det skulle bli tufft eftersom han inte kan språket eller känner någon här, men han gjorde det av kärlek till mig och vår son. Han gör alltid allt för sin familj och därför valde jag den här bilden som utstrålar en otrolig kärlek mellan far och son. I mina ögon är han världens vackraste man och jag är så glad att jag ska få leva resten av livet med honom.
  • Goppla­n
    Äldre 23 Jun 09:56
    #71

    Tråkigt att tävlingen är avslutad. Jag har ett förslag på en annan tävling: att ladda upp en bild som utsrålar KÄRLEK. Det finns ju tusen möjligheter där, eller hur? Och ingen behöver känna sig utestängd då alla kan hitta en bild som visar innerlig kärlek.

  • Goppla­n
    Äldre 17 Jul 08:29
    #84
    Aniara4 skrev 2011-07-15 18:21:50 följande:
    Väntar fortfarande...
    Jag fick mitt tröstpris för ett par veckor sedan. En tygfrisbee och ett läppbalsam.
Svar på tråden Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen