• MrsT20­11
    Äldre 22 Jun 10:30
    16849 visningar
    86 svar
    86
    16849

    Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen

    Dejli skrev 2011-06-21 17:36:15 följande:
    Då hade det väl räckt med en motivering, utan bild? Jag gillade verkligen bilden med fötterna - en riktig sommarbild - men om bilden ändå är oväsentlig så kunde man väl lika gärna vara utan? Självklart är min sambo det vackraste som finns i mina ögon, men jag vill inte hänga ut honom är och en bild där han ändå inte syns känns ju meningslös...
    darkHorse skrev 2011-06-21 18:04:09 följande:
    Min blivande skulle aldrig uppskatta att jag la upp en bild på honom på internet där han identifieras samtidigt som andra ska bedöma hans egenskaper. Jag har svårt att tro att han är den enda som inte uppskattar att bli outad och granskad offentligt. Och alla med hemligt bröllop, skyddad identitet eller som bara vill vara anonyma uteblir ju också m det inet är mannen på bilden som är viktig.

    Vad tillför egentligen bilden då? Jag tycker absolut att Aniara4:s bild är charmig, men vad är meningen med en hel tråd med bilder på mäns fötter, män som sover, som badar eller vad som helst? Om det ändå inte är mannens skönhet som ska bedömas borde jag kunna lägga upp vilken bild som helst som symboliseras honom?
    Men eller hur, ni har så rätt tjejer!! Min man hade tagit så illa vid sig så det är inte klokt om jag hade anmält honom till en sån här tävling, han lägger knappt ut bilder på facebook ens. Och jag fattar inte poängen med att jag ska lägga upp en bild på nån kroppsdel och sedan fördjupa mig i en lång utläggning om varför han är bäst i världen? Klart att JAG tycker han är bäst, annars hade jag väl för tusan aldrig gift mig med honom!

    Nä ibland undrar jag vad det är för märkliga fjortisar som driver BT... Poängen med detta forum är att vi alla ska kunna glädjas åt vår världsbästa planering och att vi får uppleva världens vackraste bröllop (finns det något mer subjektivt än det egna bröllopet?), längs vägen ska vi diskutera olikheter och ställa frågor, samt stötta alla likasinnade som också fått bröllop på hjärnan!
  • MrsT20­11
    Äldre 22 Jun 15:56
    #63
    Hon sa ja skrev 2011-06-22 15:08:23 följande:
    I egenskap av att vara homobrud så vidhåller jag; 

    Jag blir baskemig lite kär i en del av er!
    Lugn, bara lugn... På ett ytterst platoniskt sätt Tungan ute 
    Jättekul att höra! Glad Det är ju bland annat för er skull vi tycker att såna här tävlingar bara är skräp och trams.

    BT har en rubrik som heter "regnbågsbröllop", alltså borde sajten vända sig till  ALLA inklusive denna grupp när de utlyser sina tävlingar. Att som HelenaMikael skriva att "det är ingen som tvingar er att hänga här" är ju urbota korkat och nedlåtande. Svarar man likadant till de manliga prästerna då eller? De kände sig lagom dissade när sajten "förnyades" med fjortis-tema i kubik, trots att dessa klippor till män lagt ner hur många timmar som helst på att svara på våra ängsliga frågor om vigsel & seder.

    Det är väl för tusan inte för mycket begärt att BT ska vända sig till alla sina användare och inte bara till de tjejer som råkar vara straight och förtjusta i hjärtan och färgen lila!
  • MrsT20­11
    Äldre 23 Jun 12:10
    #78

    Redaktionen, diskussionerna här på BT handlar till stor del om hur man sparar tid och pengar när man planerar detta megaprojekt som kallas bröllop. (Ja jag vet att det finns folk som bara knallar ner till rådhuset, men denna grupp hänger oftast inte här.)

    Alltså vore det toppen med en tävling där man ska ge "bästa budgettips", "bästa tidsbesparande åtgärd", "bästa tips-från-oss-som-är-gifta" eller liknande så att alla som läser bidragen kan få ut tips och erfarenheter från de som tävlar. Det blir könsneutralt, kreativt och alldeles underbart. 

Svar på tråden Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen