Inlägg från: baby freeze |Visa alla inlägg
  • baby freeze

    Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen

    Det är ju jättetrist på så många sätt. Hur tänkte ni nu? Vilken bild är det redaktionen har av oss?

    Min kille är hetast i Sverige, men varför skulle jag vilja att detta kommenterades och bedömdes här? Jag håller inte med om generaliseringarna angående yta och insida, det ena behöver inte utesluta det andra. Och förresten: Även om det inte handlade om att sätta in en bild på killen här, så skulle jag inte heller vara bekväm med att hans (eller mina) andra egenskaper skulle upp för granskning heller. Blä!Kräks

  • baby freeze
    förlovadflicka skrev 2011-06-21 10:52:02 följande:

     Vad ska man skriva här? "Fy vilken het brudgum, han är mycket bättre än min, jag tror jag tar honom istället!" :P


    Hahahaha!
  • baby freeze
    2 0 1 2 skrev 2011-06-22 13:22:32 följande:
    På en sajt som vänder sig till ett så stort klientel måste det finnas utrymme för fler åsikter än de rent normativa. En tävling som vänder sig till delar av användarna kan inte bli rättvis - alla kan ju då inte tävla på lika villkor.

    Dessutom måste jag hävda min rätt att tycka såna här "hetaste brudgummen"-tävlingar är imbecillt trams och jag ser inte varför jag inte skulle få tycka så - jag har ju inte dömt någon annan för deras val, eller skrivit något stötande eller nedlåtande gentemot någon som valt att lägga ut sin man i tråden.
    Applåder!

    Jag tycker att BT-redaktionen nischar in sig alldeles för snävt med såna här tävlingar (även om det nu råkar vara en majoritet av heterobrudar som hänger här, så är det långt ifrån alla som uppskattar BTs nya image), och det gör att förtroendet för sajten går förlorad hos resten.

    Det är ju rent ut sagt förjävla trist om det försvinner en massa trevligt folk, bara för att de råkar vara något annat än brudar som gillar smink och killar som diskar? Så himla trist attityd det där "om ni inte gillar det så kom inte hit". Tycker jag iaf.
  • baby freeze

    Jag hade gärna sett nåt kreativt och som handlar om sånt vi ofta diskuterar:

    Snyggaste dukningen
    Inbjudningskort
    Bästa pysselidén
    Bästa sätt att använda 50 knoppalakan efter bröllopet...

Svar på tråden Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen