• Loche

    Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen

    Aniara4 skrev 2011-06-21 09:31:15 följande:
    Min fästman är den smartaste och snällaste människa jag känner. Jag skulle kunna prata i en kvart om alla hans goda egenskaper. Men het? Inte direkt ett ord jag skulle använda för att beskriva honom.

    Dessutom är en av hans goda egenskaper att han har mycket hög integritet. Han skulle INTE bli glad om jag la upp en bild på honom här. Jag är dessutom själv mån om att bevara min anonymitet någorlunda.

    Så alla som har valt sin man för att han är snygg på bild (och dessutom kanske kan krysta fram nåt om att han faktiskt kan diska så att det blir rent, wow), go ahead. Häng ut era älskade så att vi får värdera deras utseenden!
    För om det verkligen är de inre egenskaperna som räknas skulle det väl räcka med en beskrivning, då skulle det inte behövas nån bild, eller hur?
    Word!!!
  • Loche
    Kattpoet skrev 2011-06-22 14:38:45 följande:
    Dejli,  ahhhh ja just det, jag glömde bort att  karlar inte kan sådant....  jag ska direkt gå  skälla ut min karl för att vara så kvinnligt....   fast först ska jag dricka  upp denna öl och stirra klart på  sporten, men sen ska han få en utskällning för att han diskar och städar just nu. ;)
     
    HAHAHAHAHAHA!!!!
Svar på tråden Bildtävling: Var med och kora hetaste brudgummen