• Vickymb

    Gifta sig utan att förlåva sig?

    Jag friade till min man...för han var så jävla seg så jag insåg att det är bättre att jag gör det själv ;)
    Och eftersom jag inte köpte en förlovningsring och vi började direkt att planera vårat bröllop så blev vi heller inte förlovade....det funkade super för oss MEN det enaste jag saknar är en förlovningsring. Jag fick en magiskt och helt underbar vigselring men jag tycker den är lite själv på fingret så jag funderar på att köpa en ring till min vigselring =)

  • Vickymb
    Mace skrev 2011-06-21 14:35:06 följande:
    Förlåt, men.... läser du inte alls tråden?

    Du ÄR förlovad när ni bestämt er för att gifta er. Om din man svarade ja när du friade så var ni förlovade. Om ni hade ringar eller ej är helt ointressant.

    Ledsen för lite irriterad ton, det har varit precis likadant i varenda sådan här tråd. Man är förlovad när man bestämt sig för att gifta sig. Det har ingenting med ringar att göra. Lagom till TS har fått det förklarat kommer alltid någon in och säger att "vi var inte förlovade" trots att det i Sverige är helt omöjligt att inte vara förlovad innan, eftersom man ju måste beställa en hindersprövning (och det gör man ju inte utan att ha bestämt sig).

    Ringar är bara en symbol. Du kan vara gift utan att växla ringar också.  
    Men orka grotta in sig i detaljer.....vi var INTE förlovade i våran mening och vi kännde os inte förlovade oavsett vad konstens alla jävla regler säger!
Svar på tråden Gifta sig utan att förlåva sig?