• Tobbelina

    Bilder från vårt budgetbröllop!

    Vårt bröllop kommer bli rätt dyrt i och med att vi bjuder in rätt många gäster (det medför att vi till exempel inte vill ha "knytis" utan kör på catering. En del reser dessutom långt). Från början tänkte vi ha öppen bar, men vi har fått inse att det inte är värt kostnaden.

    Hur som helst, några saker vi sparar in på:

    * Inget liveband. En kompis - som gör det mer än gärna - ansvarar för att göra spellistor. Vi har också musikaliska släkt och vänner som gärna sjunger och spelar. Lite har vi bestämt, en del blir spontant.
    * En kusin fotograferar (vi känner inget behov av att varje minut dokumeteras - så han tar några bilder innan och under vigseln. Sedan får fota mer om han vill men vi har fler vänner som kommer att fota).
    * Min bukett samt brudtärnornas och bordsdekorationer kommer vi inte köpa. "Småkusinerna" hjälper till att plocka blommor. Jag tycker dessutom det är allra finast med vilda blommor.
    * Vi gifter oss utomhus (om det SPÖregnar är festlokalen plan b.)
    * Äter vegetariskt (vi är vegetarianer, så det är förstås den främsta orsaken. Men förutom att det är godare, hehe, så är det så klart billigare än kött och fisk.)
    * Våra ringar, som vi älskar, kostade (med gravyr och rabatt) sammanlagt 1300 kronor.
    * I stället för en köpt bröllopstårta så bakar svärmor ljuvliga marängtårtor med jordgubbar och grädde.
    * En annan kusin gör frisyren för en billigare penning och jag sminkar mig själv.

Svar på tråden Bilder från vårt budgetbröllop!