• queenelin

    Bilder från vårt budgetbröllop!

    vickan1976 skrev 2011-06-21 16:46:51 följande:
    Men HERREGUD!  Går det att ta bort en trådstart eller??? Hittar inte hur man gör!

    Det var verkligen inte min mening att provocera folk! En del får bidrag till sitt bröllop av sina föräldrar och en del får det inte! Vi fick ingen summa, däremot ville mamma stå för frisören, svärmor för barnens klänningar och brorsan för tårtan.

    I budgeten på 15.000kr är det även inräknat naglar 500kr, slingor 700kr, hårborttagning och ögonbryn 300kr, solsprayning 200kr, godis, chips, alkohol, nattamat, den mat vi gjorde, lokalhyra, min klänning och underkläder, sambonskläder, barnens leggins, skor och tröjor, mina skor och sambons skor, bordsdekorationer, inbjudningskort, vigselförrättarens bensinpengar, choklad mm till mingel, vvärmeljus, ljuslyktor mm mm.
    Vi gjorde inbjudningskort, vimplar, vaser, brudbukett mm själva.

    Mamma betalade frisören 500kr.
    Svärmor betalade barnens klänningar 600kr/st. (jag hade aldrig köpt så dyra) och blommor.
    Svägerskorna gjorde mat för ca 600kr.
    Vi fick inget annat till vårt bröllop! och jag är otroligt tacksam för den hjälp vi fick!

    Men ok! Budgeten blev 16.700kr som max!
    Ta inte åt dig!
    Budgetbröllop eller inte, syftet var att visa bilder från ert bröllop för att inspriera andra, vissa saker har ni fyndat, vissa saker har ni fått! Jag tycker det är bra att ni visar på att allt inte behöver kosta skjortan för att vara fint!

    Jag har vunnit min vigselring värd 32 000 kr, inte f*n hade jag tänkt lägga den summan på en ring annars, det är ju nästan vad hela vårt bröllop kostar totalt! Ska jag då räkna in i vår budget att min ring går på 32 000? Inte riktigt va? Hade jag inte vunnit den hade jag tänkte lägga max 6 000 kr på en ring, men inte heller det kan jag ju skriva in i budgeten, eftersom den posten inte längre finns.

    Jag ser dina bilder som inspiration, och det var väl meningen. Och det är faktiskt lite av charmen här på BT, tycker jag, att alla trådar utvecklas till något som de från början inte var tänkt som.

    Stort lycka till i i framtiden!
Svar på tråden Bilder från vårt budgetbröllop!