• Mace

    Bilder från vårt budgetbröllop!

    forceprincess skrev 2011-06-20 13:51:13 följande:
    Men  vad är det med er folk ?!?! Fy vad jag blir arg när jag läser vissa av inläggen! Här lägger en person ut bilder från sitt bröllop och ni har mage att komentera så dumt!
    Visste inte att man ska räkna in gåvor i budgeten? Är ni avundsjuka för att det finns folk som har vänner och familj som hjälper till???
    SÅ j*la tråkigt med folk som ska leka besserwisser!

    vickan1976- Stort grattis! Du va jättevacker!
    Fantastiskt bröllop!

    Men jag håller med de andra - jag tycker inte det är inom budget när andra har betalat saker. Det ni har lånat och det folk gjort tycker jag definitivt är sådant som gör att det blir ett budgetbröllop, men om svärmor köpt klänningar och brorsan tårtan så tycker jag att den kostnaden skall in i budgeten.

    forceprincess - BT har en artikel just om detta budgetbröllop och jag tror det är därför vi är många som reagerar när det visar sig att det faktiskt inte är budget. Det är lite som att säga att Paris Hilton skulle ställa till med ett budgetbröllop när hennes far betalar allt. Eller Kate Middleton, för jag antar att hon knappast la mycket av sina egna pengar på frisören.

    Sen är det fortfarande väldigt bra gjort att hålla kostnaderna så låga och visst är det imponerande även om totalkostnaden var 20 000 kronor, så det är inte någon diss av brudparet utan bara av vinkeln i artikeln. 
  • Mace

    Menar absolut inte att det inte är ett budgetbröllop.

    Bara att budgeten inte var 15 000.

    Men jag hittar inte artikeln och kanske minns fel, har bara för mig att den just lyfte fram summan.... så återigen - det är INTE kritik mot brudparet, jag tycker de gjort ett fantastiskt arbete oavsett om det är 15 000 eller lite mer.

Svar på tråden Bilder från vårt budgetbröllop!