• Olga

    BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut

    fast den är lila i färgen o kommer från vistaprint... ganska nöjd me dem, men de pajade tackkorten jag trodde de va större typ A4 vikta men de va mkt mindre, jag vill ha två kort innuti som gästerna kommer få med, ett kort på oss o ett kort på oss med den familjen.... men det finns ingen plats i de jag fick nu, o sen e bordplaceringskorten bra storlek men de e inte vikta heller så jag vet inte hur ska jag göra me de så att de står upp på borden köper man sådana hållare då blir det ganska mkt pengar..... i slut ändan när man har 80-100 gäster.... va tror ni att jag borde göra?
  • Olga


    dålig bild blev det...de är lila i färgen... vista print...
    Jag blev väldigt nöjd me inbjudningskorten men inte nåt annat... o det har aldrig hänt med dem... Jag beställde tackkort o tänkte ha två kort inne, ett kort på oss o ett med den familjen som ska få kortet... nu har de kommit o de är mkt mindre ändå har jag skrivit att jag vill ha A4 vikta o bordplaceringskortet e inte vikta heller så de påminner om visitkort... så jag vet inte vad jag ska göra me de så att de står upp, köper man sådana hållare då kostar de ganska mkt i pris.... när man ska ha 80-100 gäster ... några ideér??
  • Olga

    tänkte på att stansa de o knyta runt servetten med en satin band först.... men ska ha en favours där  bredvid, den kanske kommer i vägen ?? o lägger jag den på asken då kommer inte asken att synas ju.... har ingen festhäfte.... så den idén funkar inte...  tänker * tänker* *... har 101 dagar kvar så vi får väl se.... har inte köpt askarna än så det kanske funkar... några idéer om billiga vita askar? vill inte ha nåt speciellt eftersom bandet kommer knytas runt om.... o då e det fint om den e vit.... med lila band.... eller?

Svar på tråden BILD-tråd, hur ser era inbjudningskort ut