• sanna0521

    Ge pengar till brudparet....Hur mycket?

    Aqwe skrev 2011-06-07 14:09:41 följande:
    Det får man naturligtvis göra om man vill. Personligen vill jag låta presentöppningen ske dagen efter och sedan skicka ett personligt tackbrev till varje gäst.

    Jag tycker att det är girigt att önska sig pengar, gäster ska inte behöva betala bröllopsresan och det hör till att få bröllopspresenter som ska vara till nytta i det nya.

    MEN så är jag också traditionell. Jag gifter mig blott en gång och barn kommer efter giftermål. Hus kommer i samband med giftermål och inga trash the dress foton ska tas. Bröllopsresan bekostas inte av gästerna och den ska ske senast någon dag efter vigseln. Giftermål sker när båda parterna har en stadig ekonomi, när allting kan bekostas på egen hand.

    SEDAN får alla andra göra precis som de vill men får jag en inbjudan där brudpar önskar sig pengar kommer de att få en bröllopspresent av mig.

    Men du skriver att ni gifter er när ni har stadig ekonomi. Är det inte enligt gammaltradition brudens föräldrar som skall betala då? och då spelar det ingen roll hur jävla gott ställt du har det.


    Är jävligt stolt över att jag lämnade min dotter pappa och skall nu gifta mig med min sambo som jag också har barn med. Shit barn med två olika pappor gifta sig i vit klänning och jag skall ta bröllopskort när vi är fulla och glada. Är jag en häxa eller?? Just de har ingen bra ekonomi men mina föräldrar har gjort så att de betalar för oss i stället för present. Glömde jag säga att vi önskar oss pengar till bröllopsresa??


     

Svar på tråden Ge pengar till brudparet....Hur mycket?