• Aniara4

    Ahhhh!!! Hur tänker folk?!

    Sebastiána skrev 2011-06-01 16:48:42 följande:
    Vi tänker låtsas som det regnar (och "officiellt" vet inte jag och min BM någonting) och helt enkelt duka enligt bordsplaceringen så får det bli tomma platser där de skulle suttit.

    Min far talade med deras mor tidigare på dagen... och då blev hon arg och la på luren. Känns lite trist. Jag hade ALDRIG tänkt att vi skulle råka ut för något sånt här och speciellt inte av dessa som jag räknat som mina närmsta släktingar.
    Det tycker jag låter rimligt. Se sedan till att fotografera de tomma platserna och lägg ut bilderna på Facebook , och så taggar ni kusinbarnen på de tomma platserna!
  • Aniara4
    anne på grönkulla skrev 2011-06-02 13:46:06 följande:
    jo jag hajjar, men ni straffar dels fel personer genom att lämna platserna tomma, dels skapar ni mer osämja än nödvändigt och båda tror jag eg inte att du/ni vill göra.

    Lycka till! 
    Nej, det bästa är väl att helt enkelt flytta ihop alla gäster ett snäpp för att slippa göra om hela bordsplaceringen, det är ju tråkigt för dem som hamnar bredvid den tomma platsen annars. Och självklart ska man inte hänga ut dem på Facebook, men ibland är det skönt att fantisera lite om vad man skulle vilja göra med folk som beter sig illa.

    Just för att de är ungdomar och tanklösa tycker jag det är viktigt att de får klart för sig vad det innebär med ett bröllop, att brudparet faktiskt redan har köpt en väldigt dyr middag till dem som de sen bara skiter i. De bör förstå att till bröllop tackar man nej i god tid! Och givetvis borde deras föräldrar stå för denna uppfostran. Nu går det kanske inte att göra så mycket åt det den här gången, men de lär förmodligen bli bjudna på fler bröllop i sina liv, och då är det ju bra att de får klart för sig att det här inte blev så bra, så att de vet att de ska agera annorlunda nästa gång!
  • Aniara4
    Dejli skrev 2011-06-03 13:34:23 följande:
    Att tagga dem på de tomma stolarna var det barnsligaste jag hört.
    För er som inte förstod första gången att den kommentaren inte var så seriöst menad, så förklarade jag det i ett senare inlägg.  Men eftersom ni inte läste det inlägget lär ni väl inte läsa det här heller, så jag förbereder mig för fortsatta utskällningar från folk som aldrig har haft en hämndfantasi (och bara läser halva tråden).
Svar på tråden Ahhhh!!! Hur tänker folk?!