Inlägg från: Tårtsmula |Visa alla inlägg
  • Tårtsmula

    Ahhhh!!! Hur tänker folk?!

    Aniara4 skrev 2011-06-02 11:45:53 följande:
    Det tycker jag låter rimligt. Se sedan till att fotografera de tomma platserna och lägg ut bilderna på Facebook , och så taggar ni kusinbarnen på de tomma platserna!
    Jag tror inte att dom tänker sig att bröllopet är så stort som ni gör. Det är fortfarande barn med starka intressen för sitt umgänge och allt som händer i sina liv. Jag säger INTE att det är ok att dra sig ur, men jag tror att det är tanklöshet och oförståelse. Det är trots allt barn fortfarande. Att hänga ut dom på internet på det där sättet tycker jag är snudd på förtal. Varför vill man dokumentera en sån grej inför alla???
  • Tårtsmula

    Alla ni som förespråkar olika former av konsekvensen och snudd på hämd, har ni själva tonåringar i familjen? Minns ni själva hur det var vid den åldern? Det "Arbetarn"skriver håller jag med om till 100 %. Jag säger fortfarande att jag INTE tycker det är okej att dra sig ur. Men herre Gud, finns det inte gränser? Är det så bröllopet ska firas, att rikta uppmärksamhet på tomma platser och ha det som samtalsämne?


     


    Jag uppfattar hela grejen som att du är orolig för att din största dag i livet inte ska respekteras och delas med alla du har tänkt dig. Hade jag varit i din situation hade jag också blivit jätteledsen och besviken. Säkert svurit åt ungdomarna, men jag hade inte börjat hämnas och hänga ut dom.


     


    Någon sa också att de är ett år från myndighet och då ska man också vara vuxen. Myndighetsåldern är inte det samma som att empatin är helt utvecklad. Många i den åldern beter sig som barn och behöver några år till för att bli vuxna även mentalt.


     


    En sista fråga, är det kul att ha gäster som egentligen vill vara någon annanstans?


     


    Hur som helst och även om vi tycker olika kring det här så önskar jag stort lycka till med bröllopet! :)

Svar på tråden Ahhhh!!! Hur tänker folk?!