Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Nu är inbjudningskorten beställda! Så fort jag beställt något vill jag att det skall komma direkt Tungan ute det måste vara något med bröllopsplanering som gör en så otålig haha!

  • 120530
    Selma skrev 2011-09-30 21:12:17 följande:
    Det var jag som hade skickat ett klagomail till Lightinthebox, pga limfläckar på den ena skon! 

    Jag skickade nog mailet via deras hemsida, om jag inte kommer ihåg fel. De svarade rätt fort och lät mig välja kompensation. Jag fick pengarna tillbaka plus en gåvocheck pga lite missförstånd på vägen :) Så de skötte det fint!

    Red: vilka underbara smycken! 
    Bra att det ornade sig!

    Tack! Hoppas de passar med klänningen. På fredag skall jag prova! 
  • 120530
    RiNa skrev 2011-10-03 13:07:25 följande:
    Vad ska ni ha för skor ute?
    Jag tänker köpa ett par "vanliga" svarta(eller mörkbruna) kängor med lika hög klack som mina brudskor + någon cm så klänningen inte blir smutsig. Jag skall bara ha dem på när jag går mellan frissan och bilen, lite under fotografering och sedan när vi går till taxin och in på hotellet. Så jag tänker nog använda dem "till fest" i vinter innan bröllopet också Glad Funderar på dessa:

     
  • 120530

    Nu har jag tagit tag i att boka sminkös. Har troligtvis hittat en, hon skulle kolla sin kalender och återkomma på onsdag. Jag vill absolut bli provsminkad eftersom jag tycker jag lätt ser knasig ut. Hur gör ni andra, skall ni bli provsminkade?

  • 120530
    pärlan01 skrev 2011-10-03 15:02:21 följande:
    dom va riktigt fina
    Visst är de! Kostar bara 349:- på Bonprix.
  • 120530
    Wintercandles skrev 2011-10-03 23:42:19 följande:
    Är utbildad Mua så jag kommer sminka mig själv, känns tryggast så.  Men förstår om du vill ha en provsminkning innan, det ska ingå. Vad spännande :) Har du nån tanke på hur du  vill ha det?
    Jag kommer nog ha ljust brunsotade ögon, trebensfransar och neutrala läppar.
    Nej jag är ganska dålig på smink så jag tar jättegärna emot tips! Mitt "problem" är att jag är rödhårig med ljus och fräknig hy. Till vardags använder jag foundation (natural minerals), mascara och fyller i ögonbrynen (är i princip vita annars). När jag försöker göra något roligare till fest ser det jättekonstigt ut eller så syns det ingen skillnad. När jag försökt sots ögonen ser det jättekonstigt ut i mitt ljusa anikte.
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-04 10:08:23 följande:
    Jag ska fråga min frisör idag när jag klipper mig angående sminkning till bröllopet. Jag hoppas nog också på en provsminkning. Jag har mörka ögonbryn och ögonfransar men eftersom jag inte heller använder så mycket smink till vardags är jag rädd för att se översminkad ut. Jag vill inte se så sminkad ut utan bara bli förvandlad från en trött småbarnsförälder till en brud som ser pigg och fräsch ut
    Jag är inte så rädd för att se översminka ut, jag är mest rädd för att se ut precis som vanligt Tungan ute Vill givetvis inte se spacklad ut utan mer att det skall synas att det är fest och inte vilken dag som helst.
  • 120530

    Nu har vi beställt våra inbjudningar och också fått korrekturen Glad Det var tur att vi beställde det för där fanns några saker att ändra. Men nu är allt jättefint och förhoppningsvis kommer korten i nästa eller nästnästa vecka. I god tid till att posta dem i slutet av november iaf Tungan ute

    Men det kostade! Ca 950 kr för 22 färdigmonterade kort och 24 kuvert...  Hur mycket har ni lagt på era kort?

  • 120530
    Wintercandles skrev 2011-10-04 18:58:29 följande:
    Ingen risk att det kommer att se översminkat ut om någon som är kunnig lägger sminket. En tunn bas i samma nyans som halsen, markerade ögon (dvs franskant, fransar och globlinjen med brun skugga) och rouge i en ljus nyans som passar ert ansikte så kommer det absolut se naturligt men ändå lagom sminkat ut. Sen kommer det osminkat ut på korten om man inte markerar ögon lite mer än vanligt. 30% försvinner :(
    Som jag skrev är jag inte mest rädd för att ser överminkad ut, snarare för att se ut som vanligt Flört Jag har blivit sminkad två gånger på make-up store och inte blivit alls nöjd. Det verkar som om sminköserna har svårt (är ovana kanske) vid mina färger..

    Sminket jag fick till min bal var jag ganska nöjd med men i efterhand ser jag alldeles för brun ut på korten. För brun har jag blivit en annan gång också när jag blev sminkad när jag och mamma på på spa. Hon började gapskratt när vi möttes efter behandlingarna och jag försökte torka bort smink i hissen med badrocksärmen för att ingen skulle se mig när vi kom ned till receptionen Tungan ute
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012