Inlägg från: misscharlotte |Visa alla inlägg
  • misscharlotte

    Vinterbrudar - 2012

    malin martin skrev 2011-12-03 20:57:39 följande:
    misscharlotte: håller helt med, jättekul med allt pyssel. Har material här hemma för att göra vigsel och festprogram. Ska även göra egna servettringar och ett strumpeband =)
    Ja jag har också köpt material för att göra vigselprogram/meny. Ska börja med det till veckan när julkorten är klara. Sen är allt "pyssel" klart, förutom servettvikningarna, usch jag bävar för den dagen då jag ska börja vika servetter. Har tänkt vika "Royal Orchid" men den är svÅåår. Har kollat runt lite men hittar inget annat som jag tycker är fint/roligt.

    Nån som har några tips på fina servettvikningar?
  • misscharlotte
    Westmans skrev 2011-12-04 20:13:40 följande:
    Tjejer,
    ¨
    Kolla in min fina Aspera-kappa :)

    Kände mig som en prinsessa i den! :)


    Åh vilken härlig kappa! :)
  • misscharlotte
    Red skrev 2011-12-05 10:57:51 följande:
    Jag vet inte hur många gånger jag läst detta på bröllopstorget, men jag måste säga att jag blivit lite besviken på uteblivna reaktioner på vår inbjudan som postades i förra veckan. De vi har träffat i helgen har sagt att den var fin och att de kommer, och det är såklart roligt!" Men inte en enda har ringt och sagt något.. Jag vet att vårt bröllop inte är lika stort för andra som det är för oss och att de är drygt en månad tills osa går ut, men något telefonsamtal kunde man väll fått...
    Jag vet hur du känner dig, jag kände precis samma sak. Tänkte efter bara 3 dagar att "men nu måste de väl kommit fram ändå" och "varför ringer ingen". Men OSA är ju inte förrän flera veckor senare och tänker man själv hur man skulle reagera på en inbjudan så ringer man ju faktiskt inte det första man gör. Men man är ju så uppe i det själv, i bröllopsbubblan Inget är ju viktigare just nu känns det som
  • misscharlotte

    I fredags fick jag levererat gästboken från Marks & Spencer och brudjackan i pälsimitation från wed-shopping.com Jag är mycket nöjd med båda måste jag säga Vilken dag som helst nu inväntar jag paket med rosenblad att dekorera med och organza-påsar att fylla med choklad till gästerna Det är mycket jag kan bocka av i min lista nu, skönt!

  • misscharlotte
    pärlan01 skrev 2011-12-05 19:43:16 följande:
    Jag vet hur det känns inte många reaktioner från mina heller när dom fick inbjudning typ bara vi kommer på erat bröllop ungefär. Förutom min moster vart riktigt glad :) men men huvudsaken jag e GLAD O LYCKLIG o det är jag.

    Jag måste fråga er har ni lätt till tårar??
    Jag har blivit en riktig grin fia ha ha efter jag hade friat till min blivande man kan knappt se på tv förens en tår trillar ner för kinden.
    Ja jag blir alldeles gråtig för ingenting nu för tiden. Läste igenom det prästen ska säga och bara den texten fick mig att börja snyfta. Fattar inte hur man ska kunna hålla sig i kyrkan. Fast det är väl annorlunda när man väl är där antar jag Då kanske man skärper till sig.
  • misscharlotte
    Red skrev 2011-12-05 14:16:52 följande:
    Roligt att bocka av :) Kan du inte visa bilder på jackan?
    Absolut, här är jackan:

  • misscharlotte

    På fredag ska jag till frissan för frisyrprovning eller vad man ska kalla det. Det enda jag vet är att jag ska ha slöja. Utöver det är jag helt lost. Har tittat runt lite på internet för att hitta lite inspiration och några frisyrer jag tycker är fina är dessa:


     


     




    Jag har ju axellångt lockigt hår så det blir ju ingen frisyr med långa lockar direkt Men nåt av dessa stilar tror jag, tycker inte om att dra allt hår så långt bak, vill gärna ha lite hår fram också. 

    Vad tycker ni om dessa frisyrer? Ska inte ha tiara, bara slöja och lite små vita blommor i håret.

  • misscharlotte
    malin martin skrev 2011-12-05 20:26:25 följande:


    Nu har vi beställt tårta; chockladbotten med hallon och blåbärsmousse över det ett vitt machipantäcke. Sedan kommer den dekoreras med silverfärgat sidenband och snöflingor. typ som bilden ovan, dock på en annan tårtställning.
    Åh tjusig!! Vi ska också ha chokladbotten och hallonmousse, jag hoppas det blir bra, jag tycker inte om för mastiga smaker. Ska ni ha brudpar på toppen också?
  • misscharlotte
    Red skrev 2011-12-06 07:24:31 följande:

    malin martin: fin tårta! Vi skall försöka åka och titta på tårtor igen på lördag..


    misscharlotte: Jättefin jacka :) Du har ingen bild irl med dig i den?


     


    Valslektionen igår gick bra! Verkligen jättebra att få öva när någon tittar och ger en tips. Vi dansade på i 1,5 timma och blev rikigt trötta, fick ta pust och dricka paus emellanåt! Ett bra tips som jag kan dela med mig av var att dansa en låt lite då och då hemma, utan förbeedelser. Man kanske lagar mat och så dansar men en dans och sedan forsätter man med maten. Då övar man på att sätta dansen felfritt så där lite hip som happ! På bröllopsdagen kommer man ju inte ha möjlighet att värma up och gå igenom innan, så jag tyckte det var ett bra tips! Vi skall nog ta en eller två lektioner till innan den stora dagen!


     


    Dansen fick mig att inse att jag måste börja gå in mina skor! Jag satt med dem på och tittade på tv och åt i en timma med tjocka sockar, sedan hade jag dem på mig medans jag tvättade bort sminket och borstade tänderna. Har ställt in dem i badrummet och skall göra så varje kväll nu!


    Nä har inte tagit några kort än, har inte funnits tid, ska se om jag hinner senare i veckan så ni får se
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012