Inlägg från: Januaribrud |Visa alla inlägg
  • Januaribrud

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2011-10-28 07:25:46 följande:

    Jag tycker också att kuvertavgiften skall vara max vad maten kostar. jag tycker inte att gästerna skall vara med och betala för brudklänning, håruppsättning eller liknande. Det får brudparet isf anpassa efter sin egen plånbok.


    Tack för tummarna! Det gick hyfast. Själva fläcken syns inte men jag tycker man ser den större vattenfläcken svagt, svagt i vissa ljus. Får se om jag stör mig på det eller om jag lämnar in just den kudden för kemtvätt. Men jag tror att jag gjorde rätt som gav mig på den direkt, det syns knappt alls jämfört med innan jag tog på Yes.


    Jag förstår att det blir så när man får barn! Soffan kostade 26´, vi har haft den i 5 år redan och den ser fortfarande ut som ny. Så får vi barn efter bröllopet, och sedan tar det några år innan de är "rumsrena" så passar det nog lagom att byta ut den när den efter det. Men det känns ju onödigt att jag skall sitta och fläcka ned den redan innan barnen kommer haha!


    Vad bra att fläcken nästan gick bort iaf. Vi har skumtvätt som jag tycker har fungerat bra när vi har tagit bort fläckar i vår soffa. Vet dock inte hur den tar bort tuffare fläckar. Det som är bra är att den inte lämnar några "ringar" kvar på tyget eller bleker färgerna. Vi har en soffa som är 6mån gammal och en liten dotter så den har tyvärr redan varit med om det ena och det andra
  • Januaribrud
    Annixa skrev 2011-10-27 18:36:20 följande:
    Älskade tjejer vad kommer ni göra med erat hår!?

    Jag letar som en tok efter den perfekta diademet/tiaran men alla är ju så vackra!kan för tusan inte bestämma mig. kanske har vi skrivit tidigre här om det men vi kan väl skriva i så fall om det igen Skrattande

    Fy nu sitter jag här med magont, jag har varit här på nåt forum om kuvertavgift å många där tycker det är hemskt att man tar ut en avgift.
    Vi kommer att ha kuvertavgift mkt är för att annars har vi inte råd att bjuda alla vi vill ska komma plus att vi vill verkligen inte ha presenter/pengar av nån, det vi önskar oss är deras närvaro. Givetvis om vi hade oändligt med pengar så hade vi stått för allt men som det ser ut så kan vi inte, trots att vi har spart länge för att ha råd med det övriga som tillkommer!
    Vad tycker ni? Tycker ni oxå att vi är hemska!?

    Jag ska ha ett hårband med en kombination av spets och sidenband i håret. Har en riktigt kort frisyr så kan inte göra någon uppsättning som ni andra.


     


    Även jag tycker att det är helt ok att ta ut en rimlig kuvertavgift och skulle inte ha några som helst problem med det om någon bjöd mig på ett sådant bröllop

  • Januaribrud


    Annixa: Jag skall göra hårbandet själv Har fått spetsband av mamma som min mormor har gjort. Skall kombinera något av dessa med sidenband och ev ngn blomma. Hoppas det blir bra bara
  • Januaribrud
    Annixa skrev 2011-10-28 10:30:58 följande:
    Men gud så fint! =D Helst den där sista bilden! Finns det hår bandet att köpa?
    Jag gillar också det bäst Jag hittade det på googles bildsök och har för mig att det var ett inlägg på en amerikanskt forum. Vet tyvärr inte tillverkaren. Hoppas dock att jag ska kunna pyssla ihop något liknande. Ett tips kan vara att söka på etsy.com, där finns mycket fint
  • Januaribrud

    Jag har varit på jakt efter en bolero, kofta el likn. att ha över klänningen. Jag har inte tänkt ha den i kyrkan utan snarare om jag skulle bli frusen under middagen och ha som ett extra lager under pälsjackan jag skall ha ute. Jag hittade dessa två koftor när jag sökte på nätet. Vad tror ni? Jag funderar över om de tillräckligt fina för att ha över en bröllopsklänning eller kommer det att se konstigt ut?


    Lägger in länken till dem för jag kunde inte infoga bilderna. Jag hittade dem på cellbes. Lite tantvarning men jaja


    http://www.cellbes.se/dam-chic-överdelar-7367/cardigan-062832/sorting$date,Descending/paging$2,25?oc=036


     


    http://www.cellbes.se/dam-överdelar-22/cardigan-060897/sorting$date,Descending/paging$1,169?oc=036

  • Januaribrud

    Förlåt för alla inlägg :-S Här är bilder iaf. Lite små så det är svårt att se. Den nedre koftan har iaf pärlor fastsydda runt kanten.


  • Januaribrud
    pärlan01 skrev 2011-10-28 12:13:11 följande:
    dom va riktigt fina båda 2. hoppsan då e det tantvarning här med haha har cellbes ;)
    Jag har aldrig handlat därifrån förut men tyckte en del modeller såg ut att vara i mer mogen ålder därav tantvarningen De hade ju dock en del fina kläder som inte var tantiga. Jag är ju 30+ så jag räknas nog ändå till tant nuförtiden
  • Januaribrud
    Red skrev 2011-10-28 12:37:32 följande:
    Jag tycker koftorna var jättefina, speciellt den översta. MEN jag tror nog att de hade sett lite knasiga ut över en brudklänning... Som om det inte var planerat, men du frös så du fick låna en kofta av en gäst ungefär. Hoppas du förstår vad jag menar och inte tar illa upp!

    Jag tar inte illa upp. Var ju själv lite tveksam och ville därför ha lite feedback och är tacksam för vänlig men ärlig sådan Har tänkt på det lite själv och har nog kommit fram till att det inte blir tillräckligt festlgt. Jag får nog leta vidare efter en festbolero istället. Vill inte beställa från kina för jag åkte ju på ett tillägg på mina skor på 200 kr sist och då blir det ju inte så billigt i slutändan. Får väl hålla utkik i butikerna nu när det närmar sig jul.


    Den översta koftan kanske blir inköpt ändå till något annat tillfälle

  • Januaribrud
    Mahy skrev 2011-10-28 13:02:51 följande:

    Jag är jätte osäker på kofta, Jag vill hellre ha en liten siden bolero! jag använder aldrig kofta i vanliga fall så det känns skumt att använda det nu!

    Hur går de för alla? Är ni klara med allt det stora än?


    Nej har nog också som sagt kommit fram till att kofta inte blir tillräckligt "finklätt" för den klänning jag har och den klädkod vi har valt. Har du hittat någon fin sidenbolero? Jag letar febrilt efter någon fin och tar tacksamt emot förslag
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012