Inlägg från: malin martin |Visa alla inlägg
  • malin martin

    Vinterbrudar - 2012


    Nu har vi beställt tårta; chockladbotten med hallon och blåbärsmousse över det ett vitt machipantäcke. Sedan kommer den dekoreras med silverfärgat sidenband och snöflingor. typ som bilden ovan, dock på en annan tårtställning.
  • malin martin
    misscharlotte skrev 2011-12-05 21:31:03 följande:
    Åh tjusig!! Vi ska också ha chokladbotten och hallonmousse, jag hoppas det blir bra, jag tycker inte om för mastiga smaker. Ska ni ha brudpar på toppen också?
    Personligen tycker jag det är hemskt med brudpar på toppen ... det bryter oftast resten av dekorationen. Så vi ska troligen ha två silverhjärtan på toppen eller som på bilden att låta två snöflingor stå upp.
    Sen kommer vi spara den översta delen av tårtan efter vi tagit en bit ... den kommer frysas ner och ätas på 1 års dagen. (traditon från usa)
  • malin martin


    Annixa skrev 2011-12-06 22:13:53 följande:
    Å läste här på nån tråd att iställe för ris hade dom tomtebloss, det låter ju hur fint som helst, vi gifter oss sent på dagen så då är det mörkt ute, tror vi ska köra på samma, Hur gör ni?
    vi ska beställa festbloss som räcker 2-3 minuter och dela ut till alla gäster för att sedan tända dem när vi går ut ur kyrkan ca15.45 så det borde vara skymning.

    Här kommer min inspirationsbild som jag ska lämna till frisören
  • malin martin

    annixa: jag googlade festbloss och hittade flera sidor som sålda festbloss. Vi kommer ha en allé kantad av maschaller mellan kyrkan och restaurangen så det finns gott om eld källor att tända dem för våra nära och kära =)
    Idag bokade min blivande tid med prästen blir nästan exakt en månad innan bröllopet. Ska föröska boka tid även med frisör för provsättning samt en slutlig diskussion med floristen samma helg när vi ändå befinner oss på platsen (bor ca 20mil ifrån).

    är det någon som har tips på bra underklädes sida?? ?

  • malin martin

    här kommer en liten uppdatering:
    Igår beställde vi en vägskylt som vi ska ha ute på vägen in mot där vigsel och fest kommer hållas...jättekul detalj...från calligraphen. Passade även på att beställa ett silverhjärta med våra namn och datum ingraverat, hjärtat ska jag sedan sy fast i strumpebandet.
    Har länge letat underkläder och varit lite frustrerad så igår fick jag ett tips i en annan tråd här på en sida...oops dessutom hade de just nu 30% rabatt...jippi. SÅ i morse beställde jag och i em kom ett mail att varorna är skickade =)
    Hoppas de ska passa nu bara... tips gå in på http://shop.change.com/se

  • malin martin


    Glömde bifoga bilden på det jag beställt =) Efter en diskussion med sömerskan kom vi fram till att jag utan problem kan ha färgade underkläder så jag va lite vågad och beställde denna i svart =)
  • malin martin
    Red skrev 2011-12-14 07:49:22 följande:
    Idag blir det valslektion igen! Skall försöka välja en fin OCH lättdansad låt också. Vad skall ni dansa er första dans som gifta till?
    Vi ska på våran första lektion på lördag och ser fram emot det jättemycket...tror jag har det mesta under kontroll men min blivande har verkligen inte det. Sen vill man ju gärna att det ska se bra ut när alla nära och kära ser på =)  Vi kommer dansa till Bed of roses (spelat på piano)
  • malin martin

    Min blivande va med mig när jag hittade klänningen .... sprang på den lite oplanerat och va tvungen att prova den då. Trodde inte då att det skulle bli den klänningen tillslut, sen dess har vi låtit ändringar göras gällande släpet och uringningen. SÅ ekakt vet han inte hur den kommer se ut.
    Vi kommer sova på varsit håll natten innan, jag med min tärna och han ensam. Detta mest av praktiksa skäl att vi tjejer har så mycket att stå i sedan på morgonen. Vi kommer fotograferas innan vigseln och hinner då se varandra innan kyrkan.
    Jag har alltid haft en dröm att min morfar skulle överlämna mig, men han gick bort för 3 år sedan. Så nu har jag bestämt mig för att gå in med min mamma.

    Ser jättemycket fram till danslektionen på lördag...innan det ska jag prova klänningen, har inte sett förändringarna de gjort =) Fick även hem underkläderna idag...satt som ett smäck =) SÅ nu fattas till min utstyrsel en väska, örhängen och något lånat. 21/1 blir det att provsätta frisyren också =)

  • malin martin

    hej alla blivande brudar

    vill stämma av lite med er hur ni resonerar med bordsplaceringen...läste att förlovade ska sitta brevid varandra men inte gifta och sambos. Vi kommer ha ovala bord med 10personer vid varje.
    Vi har tänkt ha 5 par vid varje bord men inte gå efter traditionen och blanda alla par inom bordet.

    hur ska ni göra?

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012