Inlägg från: Evelinas |Visa alla inlägg
  • Evelinas

    Vinterbrudar - 2012

    misscharlotte skrev 2011-11-22 16:50:10 följande:
    Måste väl införskaffa ett par vita nylonstrumpor eller nåt i den stilen också, annars fryser man väl ihjäl när man ska ut i minusgraderna

    Nån som funderat på handskar? Såna där fina vita sidenhandskar upp till armbågarna?

    Jag var inne på det först, men eftersom jag ska ha en vit pälscape när vi går ut så kanske det blir för mycket med handskar också? Och då ser man ju inte ringen heller
    Jag tänkte försöka hitta nå kraftigare stumpbyxor ev legging att ha under. Jag ska ha en bolero utomhus, inga handskar just för jag vill att min fina ring ska synas Glad dessutom har boleron långa ärmar så tror inte det behövs, kommer ju inte stå ute så länge ändå, alla kommer ju vilja gå in. Räknar med 10-15 min ute efter vigseln. Ska ju fota utomhus innan i 1 timme visserligen men man får väl bita ihop Flört
  • Evelinas

    Håller också på med bordsplacering, inte lätt!! Har ju lite svårt att följa tradition eftersom min pappa inte lever. Men har tagit min mormor brevid mig istället Glad Så får mannens mamma sitta brevid min mormor, tror det blir bra, dom e i nästan samma ålder och gillar varanda skarpt!

  • Evelinas
    Wintercandles skrev 2011-11-29 22:43:52 följande:
    Några av mina vänner kom & överraskade mig hemma. Fick en fin kort rosa tyllkjol, tiara och ett shotglas runt halsen. De bad mig packa ner lite grejer & raska på lite. Svårt att packa när man är lite surprised, glad och inte har koll på vart man ska. Men det blev bastu, jacuzzi & champagne. Sen åkte vi vidare & jag fick göra en egen silverring med min blivandes namn. Ett så fint minne att bära :) Efter hade vi tjejmiddag hos en vän, de hade gjort en bok till mig med bilder och fina små berättelser om sin relation till mig. När jag trodde att kvällen var slut bar det in mot stan. Hela gänget tryckte in sig ett litet fotobås. Sist blev det bowling & drinkar. Fler av mina vänner dök upp allt eftersom under dagen, blev lika glad för varje nytt ansikte.
    Låter som en supermysig hippa!! Va fint med ringen, verkligen en jättebra överaskning!
  • Evelinas
    Red skrev 2011-11-30 07:37:56 följande:
    Jag postade våra inbjudningar i måndags, och jag vet att min bror och mina svärföräldrar fick dem igå. Men mina föräldrar fick inte sitt! Kan det bli så i posten? Jag trodda att alla brav man postade innan tömning av postlådan kommer fram nästkommande dag? Orolig att det är några kuvert som kommit bort..
    Är nog ingen fara. Skrev du avsändare på alla? Jag såg till att avsändare stod, på så sätt garderar man sig till 99% att inbjudan antingen kommer fram eller tillbaka till en själv Solig
  • Evelinas

    Nu har jag beställt brudbukett, corsage och en liten tärnbukett!! Brudbuketten kommer se ut ungefär så här (minus det gröna som är lindat runt buketten):



    Corsagen kommer bstå av vit ros med grönt runt och tärnbukketen kommer vara 2-3 vita rosor med lite grönt plus vita band att hålla i. Hela kalaset gick på 880kr, tycker jag är ett jättebra pris!!
  • Evelinas
    Red skrev 2011-12-01 07:26:54 följande:
    Så fin bukett! Och vilket bra pris dessurom :)Hjälp en blomidiot, vad är de vita för sorts blommor?
    Tack! Jag är också dålig på blommor, men hon i blomsterbutiken sa att det var vita rosor o sen en annan sort som jag inte kommer ihåg va den heter, men väldigt lik rosen men inte lika bladtät. Jag älskar dom gröna "bollarna", så himla fint tycker jag!
  • Evelinas
    Red skrev 2011-12-01 11:20:47 följande:
    Det finns stor risk att jag härmar din bukett ;) Toppen pris du fått också, hoppas jag får något liknande!
    Haha!! Ja, härma på du! Jag har ju själv "snott" bilden från google Solig
  • Evelinas
    Januaribrud skrev 2011-12-01 16:14:43 följande:
    Fin bukett! Jag tycker de ljust ljust gröna ser ut som nejlikor. De gröna bollarna kan möjligen vara krysantemum. Men jag är absolut ingen blomsterexpert
    Tack! Ja, det stämmer, nejlikor och kryss är det. Vita rosor och sen nåt jag inte kommer ihåg vad det hette. Sen e de hjärta på tråd runt men det ska jag som sagt skippa.

    2300:- för fotograf låter lite för bra för o vara sant Obestämd Kolla så det inte bara är själva fotosessionen som kostar det och han/hon ska ha lika mycket till för att ni ska få några foton också.
    Min fotograf ska ha 2500:- för en timmes fotoografering ink. 20 bilder, men vi har fått kompispris då jag känner tjejen i fråga lite grann. Hon brukar i normala fall ta ca3500 för det. O hon är billig då hon precis är i starten av sitt företag.
  • Evelinas
    misscharlotte skrev 2011-12-01 21:13:20 följande:
    ÄNTLIGEN är jag klar med bordsplaceringskorten!!! Har hållit på hela dagen. Såhär blev resultatet:
    Gud så FINT!!! Det har du gjort riktigt bra!
  • Evelinas

    Nu har jag beställt tändsticksaskar och vinetiketter! Tändsticksaskarna blir present till gästerna, vi skulle egentligen inte ha presenter men dem här var ju sååå perfeka så kunde inte låta bli!! Blir med texten:

    Evelina & Micke
    A Perfect Match
        7/1 2012

    Vi ska ju ha bag in box vin men känns inte så roligt o ställa fram hela boxarna så vi häller över i vinflaskor och klistrar på egna etiketter som jag nyss beställt  med texterna:

    Evelina & Mickes
              Röda

    Evelina & Mickes
               Vita

    Drar iväg på ca 850kr, men det får det fasen vara värt!!

    Beställt har jag gjort från spiradesign.se

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012