Inlägg från: malin martin |Visa alla inlägg
  • malin martin

    Vinterbrudar - 2012

    Vi väntar på menyförslag från köksmästaren ... lite nyfikna hur era tankar går runt maten??

    Det vi har tänkt är 2 rätters förrätt och varmrätt sedan bröllopstårta. Det vi önskat oss är att det ska vara vilt kött på varmrätten och mest troliga rökt röding på förrätt. Till tårtan har vi funderat på blåbär/hallon mousse.
    Men som sagt spännande att höra andras tankar kring maten...berätta om era planer/idéer.

  • malin martin
    tessie01 skrev 2011-10-12 23:05:12 följande:
    Vi har ocksa planerat 2 ratters och sedan brollopstarta. Vi har manga gaster som reser fran utlandet sa vi har en "svensk meny" men toast skagen och sedan algfile med hasselbackspotatis.

    Vi tankte bjuda pa champagne vid ankomsten och sedan vin/ol till maten. Sedan far alla kopa egna drinkar i baren. Hur gor ni med alkohol - har ni oppen bar hela kvallen?  
    Vi gör precis som ni, drink och vin till maten eventuellt en avec. Men sedan är det rabbaterade priser i baren på en öl/vin/drink.
  • malin martin


    nått liknande denna har jag tänkt mig ... sedan har jag en tiara i kristall
  • malin martin
    Annixa skrev 2011-10-18 14:24:34 följande:


    oj vilken fin kappa ... verkligen sagolik =)
    Tycker den är mkt vackrare i verklighet! Jag måste bara ha den!
  • malin martin

    Annixa på ytterkläder så där har jag M eller 38 så den är nog tyvär för liten =(


    Red: jag har haft lite liknande känsla som dig, min tärna är en gammal barndomskamrat och vi har bott ifrån varandra länge nu. Jag var lite osäker på hur hon skulle se på sin roll och i vilken utsträckning hon ville vara delaktig. Men hon har verkligen imponerats och tagit sig tid( i ett annat mkt pressat schema) till både det ena och det andra bröllops snacket. Framförallt har hon varit här en gång och kommer en gång till för att vara med vid klänningsprovningar för mig och henne.


     

  • malin martin


    Min klänning ... dock var på ateljen då de just nu håller på att sy upp den, ändra lite på släpet samt göra en nedrynkning i urringningen.
    Kommer även ha en lång kappa över med päls i kanterna för utomhusbilderna

     


     

  • malin martin
    RiNa skrev 2011-10-21 20:44:59 följande:
    Verkligen jättefin =)
    Är det en varm kappa du kommer ha? Har bara hittat i satin.
    Kappan är i fuskpäls typ sedan är den fodrad med fleece...kommer hyra den på ateljen. De hade sytt upp den för en brud som gift sig på ishotellet och inte fryst alls...så kommer nog hålla mig varm också =)
    Har tyvär ingen bild på den ... kan komma efter nästa provtillfälle 26/11
  • malin martin

    Jag kommer lägga till min blivandes efternamn men behålla mitt, just för att jag har ett kort och vill inte ta bort det helt.

    När det kommer till festprogrammet har jag en tanke på att ha med;
    ordningsregler (många av oss har varit studenter och har vanan inne från sittningar)
    meny
    tidslinje
    presentation av gästerna tillsammans med bordsplaceringen
    lite roliga bilder på oss vi gjort hos en modell agentur
    % lista på gästerna
    några ord om kärlek

  • malin martin

    idag bokade jag in frisören/make up artisten för min stora dag...hon kommer ut till hotellet jag kommer bo på oh ordnar min uppsättning och smink + tärnans för 600kr/timme. Tyckte jag va ett bra pris eller vad säger ni?


    På fredag ska vi till stället vi ska gifta oss på och provsmaka menyn,..jättespännande har fått ett förslag som de fått göra om lite redan. Stor förväntan är det på menyn nu =)


    Instämmer med er andra det där med väder och att det är egentligen en större chansning på sommaren och fint väder. För mig gör det inget alls om det är snöfall, mulet eller solsken, även m man önskar det sistnämnda vid fotograferingen.För oss var det datumet som var viktigast när vi bestämde oss för ett vinterbröllop. Vi ville gifta oss ett datum som betyder något och eftersom vi blev tillsammans 23 februari kändes 25 februari som ett mycket bra datum =)

  • malin martin

    lia: jag ville också ha färgade skor och hade jättesvårt att hitta i rätt färg (silver) så jag köpte ett par vanliga bröllopsskor på en brudbutik sedan skickade de iväg dem till leverantören för färgning till mitt val, kunde lämna in ett färgprov som de sedan matchade ihop skorna med. Jättebra tips...blev super nöjd.

    Red: vilken underbar meny...tyvär är jag inte alls förtjust i lamm...vi har valt hjortstek då jag är ruggit förtjust i vilt kött. Återkommer med våran meny efter vi provsmakat den på fredag.

    Vi har även bestämt låtar...jag kommer gå in med min mamma till everyting I do I do it for you
    Våran solist komme sedan sjunga Du är allt och From this moment on
    Första dansen kommer att gå till bed of rose spelat på piano av min blivandes barndomskompis

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012