Inlägg från: Januaribrud |Visa alla inlägg
  • Januaribrud

    Vinterbrudar - 2012

    Kom på en till sak. En sak till som inte riktigt var som jag hade tänkt mig


     


    Min syster höll min bukett under vigselakten. När hon lämnade tillbaka den till mig viskade hon samtidigt "vänster arm". Jag tittade ner och såg att upphängningsbandet som är till för att hänga klänningen på galgen hängde ut på vänster sida. Jag krånglade tillbaka det in i klänningen men det hade ju hängt ut större delen av vigseln. Jag har i efterhand sett att det syns då och då på filmen och säkerligen på en del kort.


     


    Lite surt när man skall skrida in och vara så vacker som man aldrig har varit förr. Jag frågade min man innan vi gick in om allt såg ok ut men det var ju fel person att fråga... Det var ingen big deal och inget jag grämer ihjäl mig för efteråt men kolla för säkerhets skull att de inte hänger ut om ni har sådana band på klänningen!


     


    Jag kommer hänga kvar här för det ska bli så spännande att höra om era bröllop när det är dags. Ska lägga upp lite bilder sedan när vi har fått dem från fotografen.

  • Januaribrud

    Malin Martin och Red: Det låter som att ni båda fick jättemysiga möhippor. Visst blir man tacksam när ens vänner lägger ner både tid i pengar på att fixa något trevligt för en

  • Januaribrud

    Här kommer lite bilder från vårt bröllop, som utlovat. Det är vår duktiga fotograf Sebastian Lamotte som har tagit alla bilderna. Jag kan tyvärr av någon anledning inte lägga in flera bilder på samma gång så det får bli en bild per inlägg. Ursäkta att jag rör till i tråden


  • Januaribrud
    Evelinas skrev 2012-01-30 10:56:31 följande:
    Åh vilka fina bilder!! Jag läntar tills våra bilder från fotografen kommer, hon var snart klar med dom!
    Tack Jag förstår att du längtar. Det var så spännande att se hur bilderna blev. Hoppas du lägger upp några så vi får se sedan
  • Januaribrud
    Red skrev 2012-01-30 12:50:07 följande:

    Ååå, så fina bilder :) Och så fina ni var båda två! Vart har du köpt jackan? Jättefin men ändå användbar, det var lite en sådan jag letade efter från början. Buketten och naglarna ( som vi ju disskuterat mycket) var också jättefina.


     


    Längtar ännu mer till vår dag när man ser fina bilder ifrån er andra!


    Tack så mycket Jag är väldigt nöjd med buketten de gjorde till mig. Fick ett bra pris till slut. Min bukett, en brudnäbbsbukett i samma stil och en corsage till min man för 1000 kr.


     


    Naglarna var också värda sina pengar nu när man ser korten. Ser ju så fräscht ut med fina naglar. Jag har ju även fått visa händerna en del för att alla vill se ringen och då känns det ju också bra med fina naglar. Nu åker de dock bort snart. Passar inte alls min livsstil med långa naglar. Sedan är ju fusknaglar så tjocka jämfört med vanliga naglar så de går ju inte att använda till någonting. Att få upp en enkrona som ligger på ett bord är totalt omöjligt


     


    Jackan har jag köpt på cassels av alla ställen. Jag ville köpa en jacka som jag även kunde använda efter bröllopet. Märket är Sisters point och om du är intresserad av att köpa en såg jag att de reade den nu på denna sidan http://www.smartgirl.se/klaeder/jackor/Cremefarvet_Sisters_Point_jacka_139205_452

  • Januaribrud
    Red skrev 2012-01-31 08:54:38 följande:
    Neeeej, vad du frestar en shoppoholic :) Den var verkligen jättesöt, och praktisk! Hellånga armar och stängd där fram.. Jag har ju redan en jacka (och en bolero...) men den är har 3/4 ärm och knyts bara ihop där fram. Men den är väldigt söt så jag håller mig till den , men tack för tipset! Jag gillar min jacka men vet inte rikigt hur jag skall göra med vantar/handskar om det är rikigt kallt. Det blir liksom svårt med 3/4-ärmen...

    Det var inte meningen att fresta dig, hihi.


     


    Jag hade köpt fina vita vantar att ha om det blev kallt. Hade även köpt fina tjockare strumpor att ha men de användes inte heller.


     


    Min erfarenhet av dagen var att det var så ont om tid hela tiden och man var så /glad/nervös/fylld med adrenalin så man hann inte frysa. Enda gången jag frös var när vi tog utekorten. Men om ni inte tänker ta så många kort och bara vara ute en kort stund så tror jag absolut din bolero räcker till. Ta med en vanlig jacka också och släng på dig mellan korttagningarna och till och från frisören och lokalen.

  • Januaribrud
    pärlan01 skrev 2012-02-01 18:49:02 följande:
    Hej. Nu ska ja lämna några rader från mitt bröllop, har nog inte riktigt landat än. :))

    Började med en mysig frukost men min familj, sen va det o börja göra sej iordning,

    håret skulle göras iordning, o klockan den bara sprang iväg kl 11 vart det tidig lätt lunch

    sen åkte vi bort till lokalen där träffade vi våran präst o vi gick igenom dagen lite mer,

    sen va det dags att göra sminket o o börja med kläderna nu började nerverna komma ordentligt hihi

    13.55 va vi i kyrkan sen 14.00 började klockorna o ringa sen började våran ingånslåt o det visade sej att hon hade fel låt haha men det va inte många som märkte, rätt låt nu sen va vi i kyrkan ungefär en timme, hade en lite överaskning till min man Skrattande en tjej som sjung " Du är allt " helt underbart.
    Man e nog i en bubbla av glädje o massa kärlek just nu :))

    Det va bland den bästa dagen i mitt liv så härligt.
    Vad roligt att ni hade en bra dag. Stort grattis Njut av nygift-känslan och stanna i bubblan så länge du kan Överraskade också min sambo med solist som sjöng "du är allt" (och "för kärlekens skull") Den är ju så fin!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012