Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Nu har jag beställt min vigsel ring Glad Det blev en Hand by Sweden precis som förlovningsringen, en Elina i vitt guld. Det är enstensringen längst bak i bilden. Är jätteglad och tror det kommer passa jättefint med min befintliga ring. Provade den redan när jag köpte förlovningsringen för ett år sedan men har velat lite sedan dess, men idag kändes det som att det jag tänkt från börja var rätt. Fick samma rabatt som för ett år sedan, 18 % samt gravering och omrodendering av förlovningsringen så den är blank och fin till bröllopet. 

     Front / Name / Elina
    Min knasiga mb2 "spontanbeställde" en vigselring han med! En family i vitguld, den främre på bilden. Där skall han skriva mitt namn och ha en svart diamant på varje sida. Känns som en ganska stor och tydlig kärleksförklaring haha! Sedan kan han fylla på med namn om vi blir fler i familjen... 

    Family / Wilmer 

  • 120530
    Moon River skrev 2011-10-23 08:24:57 följande:
    Nej blev bara så förvånad då de kinaklänningar jag har sett inte har varit så fina som den.
    Nu är det kanske jag som är förvirrad men bilden var väll på "annonsbilden"? Den som kinaföretaget kopierar?
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-23 11:02:06 följande:
    Tack Det är en klänning från KIK. Jag har köpt den på Ateljé VIP i Göteborg. Fick ett sms igår att min klänning har kommit till butiken nu Jag ska hämta hem den och om jag behöver göra några ändringar kommer jag att vända mig till en sömmerska i min hemstad istället. Har ändå en timme i bil till Göteborg och vill inte åka mer än nödvändigt. Får försöka att inte pilla för mycket på klänningen när den hänger här hemma men om jag känner mig själv rätt kommer den provas ett antal gånger innan bröllopet
    Skönt på sätt och vis att kunna prova den så man vet att den fortfarande passar! Och att kunna öva på att ta på och av den. 
    Annixa skrev 2011-10-23 00:30:43 följande:
    Å Hur vackra som helst! Det där blir ju toppen!

    Jag har tittat lite på Efva Attlings ringar å är stört förälskad i en speciellt! Skrattande
    Jag funderade på en Eva Attling när jag tittade efter förlovningsring. Hittade en jättefin men den var svår att hitta en passande vigselring till så då blev det Hand istället. 
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-23 11:11:59 följande:

     


    Blev en tur till Lindex igår. Hittade en jättesöt fuskpälsbolero till min dotter som ska vara brudnäbb. Hittade också ett par söta vita vantar till mig själv. Syns inte på bilden men de är även lite "fluffiga"och kommer nog passa bra till min fuskpälsjacka.

    Så söt bolero :)


     


    Nu har jag skrivit ut och fyllt i hindersprövningen och efternamnsblanketten! Känns ganska stort, att vi verkligen skall gifta oss...


     

  • 120530
    pärlan01 skrev 2011-10-24 08:57:53 följande:
    Vi har med fyllt i hindersprövningen och efternamnsblanketterna och skickat i väg dom. Åååå vad jag längtar.
    Det är verkligen stort =)
    Skall någon av er byta efternamn? Vi skall behålla våra nuvarande och var förvånade att vi var tvungna att fylla i blanketten.
  • 120530

    Vi skall behålla våra efternamn båda två. Kommer nog att försöka hitta ett nytt gemensamt att ta men det får komma senare. När vi får barn våre det mysigt att heta samma hela familjen!


    Nu har jag bokat tid med vår "bröllopskordinator". Restaurangen som fixar mat och tårta och alltihop.. Skall ses tisdagen 1/11. Skall gå igenom menyn, vinerna, tårtan, bordens placering, hur rummet vi skall vigas i skall ställas iordning mm. Läääängtar!


     

  • 120530
    Annixa skrev 2011-10-24 10:50:00 följande:
    Håller på bli tokig, jag hittar ingen bra morgongåva till min blivande! Får man fråga vad ni ska ge?
    Jag har två ideér men vet inte om det blir bra, Han älskar klockor, han har massor men jag vill komma med nåt "nytt" el om jag ska ge han en tatuering typ att vi båda tatuerar oss med samma bild!
    Jag funderar på en klocka, så då fick du tyvärr ingen ny ide.
  • 120530
    pärlan01 skrev 2011-10-25 07:00:16 följande:
    Dom ringde igår från brudbutiken o min klänning har kommit :)).
    Nu börjar det verkligen hända saker. Är så lycklig Hjärta

    Kul! Åk och prova och visa oss bilder :)


     


     

  • 120530

    Nu händer det mycket! Guldsmeden håller på med min vigselring och vill ha in min förlovningsring för att de skall bli varandras "perfect match". Det vill jag såklart också men det svider lite att vara utan den i 6 veckor nu och sedan någon vecka till i februari när den skall putsas upp och bli fin inför bröllopet. Jaja, det går nog snabbt!


    Min mb2s chef (och min kusin) sade att hon har en lång vit kappa med gåsdun som hon hade haft på sitt bröllop som jag fick låna om jag ville. Jag har ju en jacka som jag tänkt ha men det skadar inte att prova! Skall göra det i nästa vecka.


    Fick ett jättefint mail ifrån min tärna och nu känns allt jättebra med henne. Det var verkligen rätt val! Hon meddelade att hon dragit igång möhippan och mailat de andra, så nu kan jag släppa det. Svårt för ett kontrollfreak som jag, men samtidigt är det ju roligt med överraskningar!


    Ikväll skall jag hem till min bror och pussa på min brorson som är 7 månader! Just nu känns allt så bra...


     


     

  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-25 08:25:08 följande:
    Kappan låter ju fin. Du får lägga upp en bild om du bestämmer dig för den. Roligt att din tärna har dragit igång med möhippan. Blir kul att höra vad det blir sen. Vi har valt bort tärna och marskalk så jag räknar inte med någon möhippa men man vet ju aldrig vad ens kompisar har i kikarn...
    Ja, det ska bli roligt med möhippa! Men allra roligast är det att min tärna har blivit så engagerad och verkar tycka det skall bli roligt. Hon har haft så ont om tid tidigare och knappt gått att få tag på, så jag blev lite nervös ett tag..
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012